2777
2789
عراقي ها ديگه بايد چكار كنن كه شما تو كشورشون نريد ، پرچمم كه آتيش زدن حيف يه يك ريالي بخواد بره تو ...

تورو خدا اونقدی ک بی بی سی فارسی گوش میدم یکمم تحقیق کنیم

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عراقي ها ديگه بايد چكار كنن كه شما تو كشورشون نريد ، پرچمم كه آتيش زدن حيف يه يك ريالي بخواد بره تو ...

مث عربا که هزار تا بلا سرمون اوردن ولی باز مردم میرن...

تاسف#  

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

بچه هات مریض میشن دخترخوب کلی ویروس و کثیفی با این جمعیت اونجاست بسپرشون به مادرت یک سفر چند روزه هوایی برو کربلا 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

همون که دلت پرکشید رفت کافیه

دو تا بچه رو میبری توی خاکو مریضی مریضشون میکنی که دلت پر کشید؟

من اهوازم هر سال همه ی فامیل شوهرم میرن و ما تا یکماه پیش هیچکدومشون نمیریم چون همه مریضی های وحشتناکی میگیرن و برمیگردن

تورو خدا اونقدی ک بی بی سی فارسی گوش میدم یکمم تحقیق کنیم

عقل که نباشه جان در عذابه!

شور و حالی که امام حسین تو دنیا ایجاد میکنه خار شده تو چشم خیلی ها

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

من که نرفتم متاسفانه توفیق نداشتم تا الان. ولی از آشنایانمون بچه هاش تو همین سن بودند که رفت پارسال. فقط چیزی که شنیدم این بود که یا کالسکه ی خارجی عالی داشته که خیلی کمکش بوده. باید چرخ هاش روان باشه تحمل اندکی حمل بارو داشته باشه و تو مصافت طولانی از هم در نیاد.

اگه هنوز بچه ات را از جیش نگرفتی پوشک ببر اونجا گرونه. دستکش یک بار مصرف برای تعویض بچه چون ممکنه برای شستن دست دسترسی به آب نداشته باشی یا وقتشو.

نمیدونم کمکی بهت میکنه اینا یا نه.

ان شاالله که امام حسین توفیقشو بهت بده . رفتی التماس دعا

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

من از کسایی که رفتن خواستم بیان نظر بدن 

قصدم انشاالله رفتنه 

هر کاری اراده میخواد خدا کمکم میکنه

به محک و بهزیستی هم کمک میکنم و خواهم کرد ولی اعتقاد دارم که خدا خودش همه چیز و درست میکنه 

کاش هزینه هامون همه تو این راه باشه

ممنونم از جواباتون  ولی مشتاقم که از تون انرژی مثبت بگیرم گرد و غبار اون مسیر شفای دردام بشه . ...

گرد و غبار مسیر

شفا !!!

خانوم بچه هات مریض میشن این چه جور اعتقادیه. پسرخاله من دوران طرح پزشکیش تو بیمارستان شهر مرزی مهران بود تا همین پارسال

هردفعه بعد از این ماجرای پیاده روی کلی مریض داشتن که به انواع و اقسام امراض عجیب مثل تب کریمه دچار شده بودن

من خودم عکسشو دیدم گذاشته بود فیسبوک یه لباس پوشیده بود عین فضانوردها سر تا پاش پوشیده شده بود که بتونه به مریض نزدیک شه 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
ممنونم از جواباتون  ولی مشتاقم که از تون انرژی مثبت بگیرم گرد و غبار اون مسیر شفای دردام بشه . ...

امام حسین سختی سفرو برات انقدر اسون میکنه که نگوووو

خودت بری شاهد معجزه ش میشی

تورامیخواهم برای همه ی عمر
من که نرفتم متاسفانه توفیق نداشتم تا الان. ولی از آشنایانمون بچه هاش تو همین سن بودند که رفت پارسال. ...

خیلی ممنون 

کالسکم خوبه

برای پوشک خیلی راهنمایی تون عالی بود  دعا کنید قسمت بشه