2777
2789

جمعی از عزیزان من چند ساله میرن. فقط سرما خوردند، اون هم خواهرم گفت تو موکب ها زیر پتو عرق میکنی میای بیرون پنکه روشنه میچاد آدم.با جزئیات برام گفته یادم نیست.

توی دستشویی های بین راه دوش هم داره . راستی با چادر قجر یا راحت تری فکر کنم با بچه

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
من برات لیست میکنم اسم هتل های که ارتباط کاری نزدیک باهاشون داشتم نه یک هتل نه دوتا..حداقل 15 هتل..ا ...

نمیدونم چرا این خبرها رو به سرعت رواج میدن و به فیاد دامن میزنن 

در مورد مشهد خیلی شنیدم که دبی برای عربها شده و.....

اما هیچ وقت نمیتونم چیزی رو که ندیدم بخوام در مورد نظر بدم و قضاوت کنم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همون عربي كه ١٤٠٠ سال پيش كلي ايراني و سر بريد و سخيف و خارش كرد 

ایرانی قدیم هم خیلی کارها کرده.. مهم اینکه کی بوده؟ نژاد به سخره بخوایم بگیریم..ایرانی هم خیلی اشتباه هات داشته..

اما انقدر وجودیت داشته یک ایرانی گه پیامبر اسلام به پارسی و ایرانی افتخار کرده..

نه شمایی که کتاب و تاریخ برعکس تو دست هات گرفتی خوندی 

و برات دیکته کردند ..گفتی به به ..

کسی که سر برید و دنبال جنگ بود هنوز هم در ززیارت عاشورا لعنتش میکنیم..

اونی که به ایرانی همیشه مشکل داشت ..تو زیارت عاشورا بعنوان قاتلین اهل بیت لعنتشون میکنیم..

فقط دو کلمه فهم شعور داریم که با دیکته کلمات بزرگ نشیم و خودمون بفهمیم

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
نمیدونم چرا این خبرها رو به سرعت رواج میدن و به فیاد دامن میزنن  در مورد مشهد خیلی شنیدم که دب ...

بله وقتی عرصه و دوره دیگه با زور شمشیر تقریبا دخیل نیست

با فک و ذهن افراد برده میکنند..

خبرهای از جایی رواج داده میشه که میلیاردها دلار از مردم لندن و اروپا مالیات میگیرتد تا برنامه برای ما بسازند هیچوقت هم شفافیت اعلام نشده بودجه شون از کجا مباد..

وقتی شرایط توپ و موشک کم بشه ..با کاغذ و قلم و افکار تسلط باید پیدا بشه..

که آنتی ویروسش سواد رسانه میگند

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
تمام دغدغه برخی ادما گرفتن جشن و ماهگرد شده و گرفتن عکس و پست کردن تو اینستا نمیدونم این عشق به اهل ...

شبطان قسم خورده به خرابی و پستی بکشونمون..و تمام تلاشش داره میکنه..

و پرکارتر از ماست..

خدا هم برگ برنده بزرگی به نام اهل بیت و کشتی نجات امام حسین به ما بخشید.

باید حسین از شیعه گرف تا سقوط کنه

بله وقتی عرصه و دوره دیگه با زور شمشیر تقریبا دخیل نیست با فک و ذهن افراد برده میکنند.. خبرهای ...

کار خودمون و وضع فرهنگی خیییلی خراب تره

به عینه اطراف حرم دیدم خانهای عربی رو که به تقلید از مد و لباس خانهای بد حجاب ایرانی خودشون رو به شکل اونها دراوردن 

جای تاسف داره که حجاب اونها به مراتب بهتر و کامل تر از ایرانی های به ضاهر روشن فکر و آزادی خواه جامعمونه

کار خودمون و وضع فرهنگی خیییلی خراب تره به عینه اطراف حرم دیدم خانهای عربی رو که به تقلید از مد و ل ...

بله خب از یک جناح که وارد نمیشند

باید همه جانبه به یک موضوع وارد بشه..

غیرت از بین بره..حیا از بین بره..اسلام به تمسخر گرفنه بشه..

حیا اسبابش تلقین افکار پوشش و عفافه

همه بهم ربط داره.. خانواده ایرانی اصول بزرگی داشت که خاص بود ازشون گرفتند 

که بیان یک روزی بگند ده قدم اونورتر حرم امام رضاست اما تیپ و قیافه جامعه مون ببین.؟!

بله خب از یک جناح که وارد نمیشند باید همه جانبه به یک موضوع وارد بشه.. غیرت از بین بره..حیا از بین ...

تاسف برانگیزه  

تا چه وقتی باید متوجه بشن که همه زرق و برق بود و تمام شد ....

پیاده روی اربعین هم چون زرق و برق مادی توش دیده نمیشه و گرد و غبار اونجا بیشتر نمایان شده شاید نتونسته نظر برخی از مادی گراها و یا اونهایی که فکرشون با یک چراغ سبز دشمن همراه میشه.رو جلب کنه...

عشق به ارباب تو دل هر شیعه میجوشه تا ابددد

من از کسایی که رفتن خواستم بیان نظر بدن  قصدم انشاالله رفتنه  هر کاری اراده میخواد خدا ک ...

اول بگم انقدر ک مشتاقی حتما اقا طلبیدت واسه بچهات کفش راحت و دمپایی سبک ببر کالسکه بخر ی پتو مسافرتی سبک ببر و لباس نازک قرصو شربت ضدتهوع استامینوفن دلدرد تب ببر دستکش یبارمصرف پوشک ببر حتماااا حتی اگ ازپوشک گرفتیش بازم ببر نواربهداشتی واسه خودت ببر بارتو سنگین نکن کالسکه هم سایبون داشته باشه واسه خودتم کفش سبک ببر 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
اول بگم انقدر ک مشتاقی حتما اقا طلبیدت واسه بچهات کفش راحت و دمپایی سبک ببر کالسکه بخر ی پتو مسافرتی ...

وای ممنون از راهنماییت عزیزم

فقط یک سوال قرص یاسمین رو از کی شروع کنم تا اونجا پاک باشم

تاسف برانگیزه   تا چه وقتی باید متوجه بشن که همه زرق و برق بود و تمام شد .... پیاده روی اربعی ...

احسنت..

اخرالزمان شیعه ها و محب اهل بیت اونایی که پای کار اسلام اند

خیلی سرزنش میشند اما باید از یک گوش شنید از بک گوش رد کرد..

پیامبر و اهل بیت روی ایرانی ها نظر دارند و حواسشون هست..

مثل حدیثی که پیغمبر به امیرالمومنین گفتند یک قومی میان که نه من پیامبرشون دیدند نه تو حضرت علی که امام شونی اما پای ما وایسادند.. 

اینا به جوهر روی کاغد ایمان میارند..

ان شالله اربعین کربلا باشید ..صحیح و سلامت برگردید به حق حضرت مهدی

احسنت.. اخرالزمان شیعه ها و محب اهل بیت اونایی که پای کار اسلام اند خیلی سرزنش میشند اما باید از ی ...

انشااله نصیب هر حاجتمندی بشه

از ایجاد انگیزه و راهنمایی تون ممنونم

التماس دعا

من برات لیست میکنم اسم هتل های که ارتباط کاری نزدیک باهاشون داشتم نه یک هتل نه دوتا..حداقل 15 هتل..ا ...

اینی که می گید رو من خبر ندارم اما برای رابطه جنسی نیازی به هتل نیست یه خونه خالی هم کافیه که همه جا گیر میاد خود علم الهدی هم این موضوع رو تایید کرد و چند خبرگزاری رسمی. اما من اشاره ام به عراقی هایی بود که میان شهرهای مرزی و به دلیل اختلاف ارزش پول ارزاق می خرند و شهر را دچار قحطی می کنند یا برق از ایران می خرند و پولش را نمی دهند یا خسارات جنگ تحمیلی که هنوز پرداخت نشده