2777
2789
عنوان

دخترم جیششو نگه میداره☹

2049 بازدید | 20 پست
vina1 بازدید

دخترم ۲ سالو یک ماهشه ۲ هفته هس ک شروع کردم مای بیبی استفاده نکنه. هفته اول جیششو میگفت ولی پی پیشو نمیگف الان باز پی پیشو میگه و میریم w پی پی میکنه ولی جیششو خیلی نگه میداره با اینکه چند بار یادآوریش میکنم ولی نمیاد دستشویی و تو خونه خرابکاری میکنه . اصلا هم نه کتکش میزدم نه دعواش میکردم. نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید

داره هم شمارو امتحان ميكنه و هم اينكه با نگه داشتنش لذت ميبره اين اولين تجربه لذت بردن هست واسه كودك 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خدا لعنت کنه این باعث و بانی گرونیه پوشک رو

استارتر کاری ب تاپیکت ندارم گلم

ولی وقتی میای نینی سایت نصف دنبال اینن چجور از پوشک بگیرن

یکی میگه نمیگه یکی میگه جیششو نگه میداره جیش نمیکنه شلوارشک خیس میکنه ادیت میکنه

یعنی چ وصعیه

یعنی خدا لعنت کنه این باعث و بانی گرونیه پوشک رو استارتر کاری ب تاپیکت ندارم گلم ولی وقتی میای نین ...

والا مادر شوهرم خیلی گیر داده از مای بیبی بگیرش بگیرش . خودم روسداشتم ۲ سالو نیم بگیرمش

والا مادر شوهرم خیلی گیر داده از مای بیبی بگیرش بگیرش . خودم روسداشتم ۲ سالو نیم بگیرمش

منم ی چند بار بچمو بردم دستشویی گفتم مامان جیش کن

دیدم اصلا انگار نه انگار

بیخیال شدم

خدا لعنتشون کنه از بس برداشتن سه ۴ برابر کردن ی پوشک بچه رو

بذارم راحت باشه و جیش کنه یا باید کاری کنم

نه بهش تند تند ياد آوري كن و با چيزهايي كه دوست داره همراهيش كن كه بره جيش كنه و تشويقش كن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بله دوستمون درست میگن داره لذت میبره از اینکه شما نگرانشی نه اینکه لجبازی بکنه نه ،ولی الان یه حس جدید رو پیدا کردن و واکنش شما براش خیلی هیجان داره ،تا میتونی خودت رو کاملا بی تفاوت نشون بده اصلا انگار نه انگار بعد از یه مدت براش عادی میشه 

بدليل جدا شدن از يه عادت طولاني مدت و تغيير هم ممكنه دچار اضطراب شده 

یعنی توانایی کنترل ادرار و‌مدفوعو‌داشت؟

دوست خوبم علل فیزیکی باید بررسی بشه

اگه علل فیزیکی رد شد علت اضطراب کودک و کنترلگری بیش از حد خود شما می تونه باشه