2777
2789
عنوان

مشکوک به خیانت

1127 بازدید | 67 پست

اگه نزدیک عروسیتون باشه شک کنید به شوهرتون چیکار میکنید؟

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پيگير ميشدم تا اگه خيانتكاره  قبل عروسى برم

زیر بار نمیره هزار تا دیلو منطق میاره

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
خودت ادم شکاکی هستی یا واقعا مورد مهمی دیدی؟؟اگه واقعا جدی هست به یه بهانه ای عروسی رو عقب بنداز با ...

شکاک نبودم یه سری چیزا دیدم

چی دیدی ازش

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
چی دیدی ازش؟

اسمس های عاشقونه...
افرادی تو گوشیش به اسم مرد سیوشدن اما زنن...
پولاش اصلا معلوم نمیشه چی میشه...
و...

اسمس عاشقونه دیدم گفتم این چیه گفت مزاحمه پیگیر شدم ببینم کیه.گفت دشمنیه
اما این کار خیلی تکرار شده