2777
2789
عنوان

مشکوک به خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 67 پست
خیلی دوستش دارم ولی این چیزارو هم نمی تونم تحمل کنم

ببین این آدم‌ها از قبلا یا نه؟!چند وقته با همین؟!!الکی ب شوهرت شک نکن منم تازه عروسم ی بار ی چند تا پیام دیدم رو گوشی شوهرم نشستم کلی گریه کردم گفتم این ماه julyهست یعنی بعد عقدمون هر چی قسم خورد مال دو سال پیشه باورم نشد تا پیگیر شدم و رو پیامدهای خودمم چک کردم چون گوشیشو عوض کرده بود دوباره پیامدهای پاک شدش اومده بود و سالم نمیزنه تو تل گرام ... یا بازم چیزهای دیگه ...پیجو شو شماره های ک پیام میدن رو سیو کن رو گوشی خودت رو گوشی شوهرت پاک و بلاک کن ببین بازم با اون شماره پیام میبینی رو گوشی شوهرت رفتارهاشو چک کن

هر روز با یکی تلفنی تو ماشین روزی یکی 2 ساعت حرف میزد میگفت همکارمه و آقاست بحثمون کاریه. تا اینکه شمارشو برداشتم تو ت ل گرام زدم به عکسای پروفایلش میخوره زن باشه.یه بارم از جانب شوهرم بهش پیام دادم و خودمو شوهرم معرفی کردم سریع زنگ زد.خودشو زد بی اون راه که شوهرمو نمیشناسه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز با یکی تلفنی تو ماشین روزی یکی 2 ساعت حرف میزد میگفت همکارمه و آقاست بحثمون کاریه. تا اینکه ش ...

خودت میدونی عزیزم  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

عروسیت خیلی هم ک نزدیک باشه لاقل دوماه دیگه طول میکشه یعنی بعد محرم و صفر.پس میتونی تو این دوماه  به یه نتیجه ی درست برسی ک بعدا نخوای پشیمون بشی

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍

اولین بار 2سال پیشتازه عقد کرده بودیم عکسارو تو گوشیش دیدم
دومین بار اسکرین شات یه چتش تو ت ل گرام قاطی عکساش کپی کرد تو کامپیوترم دیدم که توش عکس دختره هم بود همون عکس اولیا بود که تو گوشیش دیده بودم
با همون شماره روزی یکی 2ساعت تفنی تو ماشین باهاش حرف میزد میگفت تو نباید باشی موضوعات سری ادارست.
یه اسکرین شات دیگه هم دیدم باز قربون صدقه واین حرفا با همون شماره

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

پیش مشاور نوبت گرفتم ولی یکی 2هفته دیگه وقتم میشه خیلی استرس دارم

اولین بار 2سال پیشتازه عقد کرده بودیم عکسارو تو گوشیش دیدم دومین بار اسکرین شات یه چتش تو ت ل گرام ق ...

اینکه واضحه کاراش مشکوک نیس که

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن