2777
2789
عنوان

مشکوک به خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعقیبش میکنم با هر هزینه ای شده خودمو بیشتر به چاله نمیندازم وقتی کامل مطمئن بشم 

جایی نمیره که تعقیب کنم اما پارسال به بهونه کار خیلی جاها میرفت

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بچه ها قبول دارین چقد دنیا خراب شده چرا انقدر بیشتر مردا عوضی شدن راحت خیانت میکنند چه دوستی چه ازدواج تنوع طلبی چرا انقدر زیاد شده .....

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اسمس های عاشقونه... افرادی تو گوشیش به اسم مرد سیوشدن اما زنن... پولاش اصلا معلوم نمیشه چی میشه... و ...

تمومش کن عروسی کنسل کن این مرد بعدا ضربه بدتری ازش میخوری 

جایی نمیره که تعقیب کنم اما پارسال به بهونه کار خیلی جاها میرفت

مگه میشه نره بیرون که میره مرد که تو خونه نمیمونه!!!!

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
پیگیر شو ببین اون زن ها، همکار یا فامیلشون نباشن

یکیش یه دختر جوون بود که نمیشناسمش یه بار یه عالمه عکس از همون دختره تو گوشیش دیدم گفت یکی فرستاده تو گروهمون تلگرامم ذخیره کرده تو گالریم

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
مگه میشه نره بیرون که میره مرد که تو خونه نمیمونه!!!!

بیرون میره ولی جاهایی که میره و زمانش مشخصه

خیلی دوستش دارم ولی این چیزارو هم نمی تونم تحمل کنم

یکیش یه دختر جوون بود که نمیشناسمش یه بار یه عالمه عکس از همون دختره تو گوشیش دیدم گفت یکی فرستاده ت ...

شماره دختره رو برداشتم پیام دادم بهش از جانب شوهرم زنگ زد زن بود

بیرون میره ولی جاهایی که میره و زمانش مشخصه

مشخص باشه برو دنبالش ببین واقعا همونجا میره با کیا دوستا معمولا مردای خیانتکتر با شبیه خودشون‌دوست میشن عزیزم اگر هزینه کنی میتونی تو ماشینش ریکوردر بزازی بعضی هاشون قابلیت موقعیت مکانی هم دارن😄