2777
2789

تاحالا ندیدم برام گل بخره 

من قهر بودم 

نگو رفته بود برام گل خریده بود بعد یادش رفته 

گذاشته بود تو صندوق بعد یه هفته گفت برات گل خریده بودم تو صندوق گذاشته بودم رفتم دیدم خیلی کثیف خاکی شده رفیقم گفت داداش این بنداز بره خیلی زشت شده 

انداختم رف😐😐😐

منم گفتم اشکالی نداشت همینجوری هم می‌دادی من قبول میکردم 😑هعی 🤣🤣بماند یه ذوق کوچولو کردم گفت برات یکی دیگه میخرم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الهی❤️😍

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد آوری کن

گفتم بهش باید یکی دیگه بخری 

سرگرم کاره یادش نمی‌مونه بزار قهر کنم یادش می افته🤣

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

کاش بازم میاوردمیداد

همون دیگه می‌گفت میخاستم بیارم بدم رفیقم نزاشت گفت بنداز بره 

همسر منم یه بار نون خریده بود گذاشته بود تو ماشین خشک شده بود 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه واقعا یادمون میره.یاد آوری کن.نیمساعت قبل اومدن خونه

موند باهم رفتیم بیرون بگم بخره 

ولی آخه مزش به همونه که خودش بخره نکه من یاد آوری کنم

همون دیگه می‌گفت میخاستم بیارم بدم رفیقم نزاشت گفت بنداز بره

زنها باهمون گل پلاسیده هم خوشحال میشن وقتی بفهمن به یادش بودی که گل خریدی من که اینطوریم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
زنها باهمون گل پلاسیده هم خوشحال میشن وقتی بفهمن به یادش بودی که گل خریدی من که اینطوریم

دقیقا همین که گفت برات گل خریده بودم کلی ذوق کردم