2777
2789
عنوان

بچه ی من 18 ماهشه و هنوز غذای میکس میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 66 پست
من هر سری بردم دکتر گفتم چکار کنم گفت خانوم هیچ بچه ای تا 50 سالگی غذای میکس نخورده چه کارش دار ...

وا😨😨😨 چه دکتری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
برا گوشت بهش بال و جوجه کبابی بده از کبابی بهش بخر چون خوشمزه تر و ترد تر و اکثر بچه ها دوسش دارن بد ...

فکر نکنم اصن شبیه این جوجه من دیده باشید

هیچیو دهنش نمیکنه

بر عکس همه بچه ها

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم منم این مشکلو داشتم و چون راه دور بودم وقتی میرفتم شهرستان همه میرفتن بالای منبر و سرزنش ونصیحت میکردن.این مدلی ترکش دادم.من اوایل کامل میکسش میکردم.بعد کم کم شدت میکس رو کمتر کردم درحدی که نه کاملا میکس و نه کاملا درشت.یعمی دونه های ریز ریز میشد.اولش میریخت بیرون ولی دفه بعد قورت میداد بعد کم میزاشتم دهنش که اگر یهویی قورتش بده خفه نشه.هربارکه عادت میکرد من دونه هاشو درشت تر میکردم تا اینکه الان هرچی خودمون بخوریم اونم میخوره الانم 16ماهشه و مرتب میجوه و قورت میده و فقط 8تادندون داره.یا سیب زمینی پخته و کاملا نرم ریز خرد کن و برار جلوش و تنهاش بزار و از دور حواست بهش باشه و بزار خودش اقدام به خوردن کنه.برنج بزار جلوش و کاری نداشته باش بزار دونه دونه بزاره دهنش.و دیگه اینکه با روغن زیتون غذاشو چرب کن که قورت دادنش راحت باشه و اذیت نشع

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
فکر نکنم اصن شبیه این جوجه من دیده باشید هیچیو دهنش نمیکنه بر عکس همه بچه ها

پسر من خیلی اوضاعش داغون بود بخاطر ریفلاکسشم که دیگه بدتر هم شده بود اما با این روش درست سد نترس و حوصله ب خرج بده و همه این حساسیتهای ما مادرا گذرا و الکیه بعد ی مدت همشون حل میشن چارش بی خیالیه

بچه ها سلام...🙋‍♀️
ببین عزیزم منم این مشکلو داشتم و چون راه دور بودم وقتی میرفتم شهرستان همه میرفتن بالای منبر و سرزنش ...

من فکر میکردم فقط بچه من اینجوره

تمام سعیمو میکنم

آره همه میرن بالای منبر کسی باورش نمشه

فقط مامانمو مادر همسرم میفهمن چی میگم چون همیشه بودن و دیدن

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
من فکر میکردم فقط بچه من اینجوره تمام سعیمو میکنم آره همه میرن بالای منبر کسی باورش نمشه فقط م ...

من هربار کسی چیزی میگفت شوهرم ازم دفاع میکرد میگفت شماها که نیستین خودش تنها داره بزرگش میکنه و عذاب میکشه لازم نکرده حرفی بزنین.خیلی سختم بود .صبح بیدارمیشدم هولکی صبحانشو آماده میکردم و با بدبختی میدادمش بعد که میخورد تازه یاعلی میگفتم واسه ناهارش و اونم آماده میکردم .تازه مابین این فاصله بشورو بساب و دستشویی و پوشک عوض کردن و بغل کردن و ...... بعدش غذاشومیکس کن و با مکافات ناهاشو بده بعد که اونو میخورد و میخوابید تازه یادخودم میفتادم که از گرسنگی معدم صدا میداد.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بابا یه جایی که میرم انقدر همه تذکر میدن کههههه اعصابم داغون میشه هرچی ام توضیح میدم باز میگن نه از ...

مردم چرند زياد ميگن

خب از اول كه بايد غذاي ميكس ميدادي

بچه من از يكسالگي تونست غذاي غير ميكس ولي خيلي نرم بخوره

ميدوني تقصير تو نيست

بچه ات بلعش ضعيفه و احتياج داره تو بيشتر از مادراي ديگه رو اين موضوع كار كني

راهكار هايي كه مامانا دادن خوب بود

در نهايت درست ميشه ناراحت نباش

بابا یه جایی که میرم انقدر همه تذکر میدن کههههه اعصابم داغون میشه هرچی ام توضیح میدم باز میگن نه از ...

دقیقااا مثل پسر من 17 ماهشه چرت میگن از اول میکس دادی منم امتحان کردم اما وقتی نمیشه مجبوره ادم نمیشه بچشو گشنه گذاشت که دکتر بردم گفت نصف بچه ها همینن گفت خودش درست میشه منم اذیتش نمیکنم 

واقعا خدایی الان دیگه میخوره ترو خدا بگو شرایط هاسو دلگرم شم

بچه منم دیگه میخوره

از 22 ماهگی دیگه میکس نخورد 

کسی این مشکل رو داشته؟ ولی عجیبه تخمه بهش میدم یه دونه یه دونه میجوه قورت میده

پریزاد جان الان که تاپیکتو دیدم مربوط به غذای میکس کودک درست یکسال و نیم میگذره. منم همین مشکل رو با بچه م دارم فقط غذای میکس شده میخوره اما تخمه و پفیلا و این چیزا رو خوب بلده بخوره. پسرم الان ۱۷ ماهشه و منم نگرانم تا کی باید غذاشو میکس کنم واقعا خسته شدم. خواستم بدون بچه شما که این وضعو داشت الان خوب شده دیگه غذای سفره میخوره چجوری عادتش دادی. لطفا برام پیام بذار ممنونت میشم

خدایا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدمو خانه تو نبود
خاهر جان نکن این کارو . من چون پسرم دندوناشو یه سالگی دراورد من همش بهش غذا میکس میدادم بعد هرکس میگ ...

پسر منم دوسال و نیمه اس همه چیو قورت میده ،پسرتون الان ۷ سالشه یعنی هنوز تازه میتونه ساندویچی بخوره ؟ 

پسر منم گاز زدن بلد نیس هیچ دکتریم برام ماری نکرد یاد هم نمیگیره خسته شدم شما راهنماییم کن