2777
2789
عنوان

بچه ی من 18 ماهشه و هنوز غذای میکس میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 66 پست
غصه نخور تا آخر عمرش که نمیخواد غذای میکس بخوره یکی از بچه های مهد پسرم هم این طوری بود الان بهتره ش ...

بابا یه جایی که میرم انقدر همه تذکر میدن کههههه اعصابم داغون میشه

هرچی ام توضیح میدم باز میگن نه از اول میکس نمیدادی 

خب همه بچه ها اول میکس میخورن 

ولی این قورت نمیده

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراكي هايي كه طعمشون رو دوست داره تيكه هاي خيلي كوچيك كن بده بخوره يواش يواش اين تيكه هارو بزرگتر ...

هر روز برنج میدم بهش ولی میزاره دهنش میجوه قورت نمیده

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

پسر منم همینه هنوزم خوب نشده کامل اما بهتره من الان ی ماهه اصلا دیگه میکس نمیکنم میریزم تو بشقاب بادستم له میکنم و گوله میکنم میزارم تو دهنش اوایل عق میزد و میزاشتم گشنه بمونه تا بخوره الان خیلی بهتر شده ولی هنوز کاملا خودش نمیخوره البته خیلیم بدغذاست

۱۷ماهشه

عزیزم قد پسرتو میشه بگی چنده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پسر من یک سالشه هرچی تو سفره باشه میخوره دیشب خیارو با دندوناش گند خورد😆

ماشالا

آدم تو بچه داری به یه مشکلاتی میخوره که بای بقیه تعجب آوره

خاهر جان نکن این کارو . من چون پسرم دندوناشو یه سالگی دراورد من همش بهش غذا میکس میدادم بعد هرکس میگفت بذار بجوعه عادت کنه منم میگفتم بنده خدا دوتا از بالا دوتا از پایین دراورده ک اونا برا جویدن نیست. پسرم دندون تختاشو ۲سال دوسالو نیمش بود دراورد . منم همش غذا نرم میپختمو و میکس میدادم بهش. دیگه صدا شوهرمم دراومد دیگه خودم میذاشتم دهنش برنجو تا میدادم قورت میداد قشنگ تا ۴_ ۵سالگیش سره صبونه ناهار شام دعوامون بود ک به بچه انقد میکس شده دادی داره قورت میده بلد نیس بجوعه. گاهی اوقات غذارو درسته قورت میداد تو گلوش گیر میکرد یه بارم پرتقالو قورت داد درسته خدا بهش رحم کرد ک خفه نشد . باباشم چقد زدش . دیگه ازون به بعد میجوعه. الان میخاد بره مدرسه چون از اول خودم غذا دادم دهنشو میکسو نرم بوده من ک بدم میخوره سیر میشه من ندم بازی میکنه میره کنار . انگار از عدا بدش میاد یا تنبلیش میاد غذا بخوره‌ . تازه تازه غذا ساندویچیو لقمه ای گاز میزنه . بدش میاد میگه این غذا ها سحته خوردنش

بابا یه جایی که میرم انقدر همه تذکر میدن کههههه اعصابم داغون میشه هرچی ام توضیح میدم باز میگن نه از ...

نه بابا این بچه که میگم تو مهد بود سه سالش بود مامانش غذا را میکس میکرد میداد مهد . الان این بچه قراره کلاس اول بره کامل همه چی را میخوره . به نظر من با حرف مردم اعصاب خودت و بچه را خرد نکن . پسر من خیلی دیر از پوشاک باز شد همه میگفتند منم میخنددیم میگفتم قراره تا دانشگاه پوشاک بگیرمش . والله تا آخر عمرشون قرار نیست که این کارها را بکنند به مرور یاد میگیرند

خدایا شکرت

چاره ای نیست یه مدت هم این جوری غذا بده بهش بعدش ببرش مهد ساعتی . بچه ها را ببینه یاد میگیره و عادت ...

به مهد اصلا فکر نکرده بودم

مرسی

ماشالا آدم تو بچه داری به یه مشکلاتی میخوره که بای بقیه تعجب آوره

عزیزم من از اولش عادت دادم یعنی از ۶ ماهگی میدادم دستش می ریخت زمین ولی علاقه نشون میداد ک بخوره الان دیگ غذاشو میکس نمیکنم خودش می جوبه بعضی وقتام باپشت قاشون یکم می کوبم نرم بشه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خاهر جان نکن این کارو . من چون پسرم دندوناشو یه سالگی دراورد من همش بهش غذا میکس میدادم بعد هرکس میگ ...

وای خدا 

چطوری قورت دادنو یاد بدم آخه

عزیزم من از اولش عادت دادم یعنی از ۶ ماهگی میدادم دستش می ریخت زمین ولی علاقه نشون میداد ک بخوره الا ...

وای نمیدونی که

6 ماهی پسرم اصلا دهنشو باز نمیکرد 

دکتر گفت با قاشق نده با انگشتت فرنی بده 

چه برسه بگیره دستش بخوره

چون عادتش ندادی، چند تا دندون داده؟

از الان ترکش بده

پسر من ۱۸ ماهه س الان همه ی رو راحت میجوه

پسر من ۸ ماهگی صبحانه ش رو لقمه لقمه میکردم میزاشتم جلوش میخورد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببين عزيزم يه پيشنهاد دارم

سوپ بپز همه رو ميكس كن اخر كار رشته بريز ولي ديگه ميكس نكن

يك هفته اينجور سر كن

مرحله بعدي پلو بپز شل شل كته شه بعدش خورشت و بريز توش يه چيز شاي ولي از سوپ غليظ تر بهش بده

بعدش مثلا عدسي بپز ميكس كن اخرش جو پرك بريز بزار يه چيزهايي و حس كنه

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....