2777
2789
عنوان

بچه ی من 18 ماهشه و هنوز غذای میکس میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 66 پست
بابا یه جایی که میرم انقدر همه تذکر میدن کههههه اعصابم داغون میشه هرچی ام توضیح میدم باز میگن نه از ...

اره بابا نمیفهمن بچه بلع درستی داشته باشه بالا نمیاره و خودش هجوم به غذا میاره پسر منم مثل بچه شماس

پریزاد جان الان که تاپیکتو دیدم مربوط به غذای میکس کودک درست یکسال و نیم میگذره. منم همین مشکل رو با ...

سلام عزیزم

من الان پیام شما رو دیدم

امیدوارم بچه تون شروع به جویدن کرده باشه

اما شیوه خودمو مینویسم

تمام راهکارهایی که اینجا دادن امتحان کردم

در نهایت این جواب داد

جوجه کباب درست میکردم البته با تیهای کوچیکتر از مال بیرون

غذاهای لقمه ای مثه کتلت 

سیب زمینی آب پز میکردم بعد نگینی خورد میکردم

ماکارونی فرمی که میدادم دونه دونه دستش

در نهایت یه مدت من فقط غذای خشک بهش دادم سوپ و آش ندادم انگار گیج میشد اینا رو باید بجوه یا فوری مثه مکس قورت بده

از همه این راه ها که بگذرم انگار بچه من این توانایی رو در 22 ماهگی بدست آورد که غذاهای انگشتی و سفت بخوره

مثه بچه ای که دیر ره میفته یا دیر چار دست و پا میره 

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا نمیفهمن بچه بلع درستی داشته باشه بالا نمیاره و خودش هجوم به غذا میاره پسر منم مثل بچه شماس

دقیقا همینطوره باید توانایی بلعیدن پیدا کنه

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
پسر منم دوسال و نیمه اس همه چیو قورت میده ،پسرتون الان ۷ سالشه یعنی هنوز تازه میتونه ساندویچی بخوره ...

ببخشید خیلی دیر جواب دادم اخه سایت کاربریمو قبول نمیکرد الان بعده یکسال شایدم بیشتر تونستم بیام سایت 

من پسرم الان حدود ۹سالشه خودم هنوز غذا میدم البته لقمه هارو بقیرو خودش میخوره

اشتباه از خودم بود ک از اول هرکاریو خودم براش انجام دادم از لباسو جوراب پوشیدنو غذا دهن گذاشتنش ولی دخترمو اینجوری نکردم غذا میزارم جلوش یه ساعتم ک بشه میگم خودت بخور لباسم بخاد بپوشه خودش میپوشه برمیگرده هم خودش درمیاره جمع میکنه

شما سعی کن به پسرت بگی غذا هارو مث مامان اینجوری بجو تا له بشن وگرنه میره تو دلت دلدرد میگیری یادش بده پسره من به این بزرگی یه موقه جلو تلوزیون نشسته باباش یهو دعواش میکنه برنجو تا گذاشتی دهنت چرا نجوییدی قورت دادی بعد دعواش میکنیم از حالا هوای خودش مباد بیرون متوجه میشه ماهم تلوزیونو خاموش میکنیم میگیم بعد غذا تلوزیون ببین چون اسمش اینه غدا میخوره فقط چشمش به تلوزیونه نه لذتی از غذا میبره نه متوجه خوردن میشه

اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه نگید دیر به فکر افتادی من از یک سالگی به فکرم اما نمی ...

ترو به خدا اگر هستی بگو الان پسرت چجوره یاد گرفته خوب شده .. پسر منم دقیقا از روز اول همین بود تروخدا بهم بگو .. دارم دق میکنم دیگه کشش ندارم همین امروز اینقدر گریه کردم ک نگو ..دیونه شدم دیگه ..حالم اصلا خوب نیست خواهش میکنم جواب بدید ممنونم 

ترو به خدا اگر هستی بگو الان پسرت چجوره یاد گرفته خوب شده .. پسر منم دقیقا از روز اول همین بود تروخد ...

سلام عزیزم شما چی کار کردین با بچتون بچه منم اینجوریه دارم روانی میشم از دستش

دقیقااا مثل پسر من 17 ماهشه چرت میگن از اول میکس دادی منم امتحان کردم اما وقتی نمیشه مجبوره ادم نمیش ...

سلام عزیزم ببخشید تاپیک قدیمیه ولی می خواستم بدونم شما چه جوری گل پسر رو از غذای میکس جدا کردین ؟