2777
2789
عنوان

به اکسم پیام بدم⁉️🤦🏻‍♀️

166 بازدید | 23 پست

خیلییییییی پسر خوبی بود

هیچ عیبی نداش

از بس جنتلمن و مهربون بود و بهم اهمیت میداد،عاشقش نشدم😐🤦🏻‍♀️

الان بعد اون هر کی دیدم به گرد پای اونم نمیرسه🫠الان ۹ ماه و ایناس که کات کردم

چیکار کنم؟؟

اینم بگم دوسش نداشتم ولی گاهی به اینکهوای چقدر خوب بود شاید دیگه مثلش نیاد،فکر میکنم🤕

چیکا کنم ینی؟

دورتو زدی میخای برگردی خیلی چیپ رفتارت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دوسش نداری نه خودتو علاف کن نه پسر مردمو 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ولی به اون خوبی نیس دیگهشاید بعدا دوسش داشته باشم🤔🫠

رو اما و شاید پایه نبند اگه قرار بود دوسش داشته باشی قبل کات کردن علاقه مند میشدی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
دور نزدم اصن با کسی وارد رابطه نشدمنهایت ۳_۴روز میتونستم با یکی اشنا شم و تحمل کنم

در هر صورت رفتی که آشناشی حالا چون نتونستی پیدا کنی میخای برگردی به اون آدم تو همونی تغییر نکردی بازم اذیتش میکنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

در هر صورت رفتی که آشناشی حالا چون نتونستی پیدا کنی میخای برگردی به اون آدم تو همونی تغییر نکردی باز ...

در حریان رفتارام بودید مگه؟

من سعی کردم اذیت نکنم و زود کات کردم