2777
2789
عنوان

بچه ی من 18 ماهشه و هنوز غذای میکس میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 66 پست

پسر من اینجوری بود چون خودم بهش میکس داده بودم همیشه و همش میترسیدم خفه بشه و غدای سفت میذاشتم دهتش مینداخت بیرون یا موقع قورت خفه میشد اما دیگه زدم ب سیم آخر شروع کردم از خوراکی های مورد علاقش مثلا موز دادم دستش یا غدا هارو ریختم زیر دست خودش تا خودش بخوره اولش سخته اما بعد یکی دوهفته یاد میگیره

بچه ها سلام...🙋‍♀️
چون عادتش ندادی، چند تا دندون داده؟ از الان ترکش بده پسر من ۱۸ ماهه س الان همه ی رو راحت میجوه ...

همه دندونا رو داره

فقط دو  تا از آسیا ها رو مونده 

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونی که 6 ماهی پسرم اصلا دهنشو باز نمیکرد  دکتر گفت با قاشق نده با انگشتت فرنی بده&nbs ...

اشکال نداره بچه ها باهم فرق دارن از الان بهش یاد بده اینجور ک میگی کارت سخته

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

دخترم ٢ سال و نيمشه از بعد واكسن ٤ ماه غذا دادم اوايل ميكس شده اما خيلي سفت در حدي كه قاشق برميگشت زمين نميريخت محتوياتش

به ٧ ماه كه رسيد طبق همين دستور رفتم جلو

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
پسر منم همینه هنوزم خوب نشده کامل اما بهتره من الان ی ماهه اصلا دیگه میکس نمیکنم میریزم تو بشقاب باد ...

عزیزم 5 مهر  نوبت واکسنه ببرم بهداشت برای قد و وزن

الان نمیدونم قدش رو 

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
ببين عزيزم يه پيشنهاد دارم سوپ بپز همه رو ميكس كن اخر كار رشته بريز ولي ديگه ميكس نكن يك هفته اينج ...

باشه حتما 

گوشت رو فقط میکس میکنم 

همه دندونا رو داره فقط دو  تا از آسیا ها رو مونده

پس ترک بده 

کم کم کمتر میکس کن

دکتر چرا زودتر بهت نگفته که میکس نکنی؟!

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببین یه چیز یادم افتاد . من میدیدم بچم غذارو نجوعیده قورت میده یا میخاد استفراغ کنه. کم کم خیلی قاشقو سرخالی میذاشتم دهنش خودمم همزمان میخوردم بعد بهش میگفتم ببین یک دو سه چهار پنج شیش هفت . ینی دفعاته جویدنو تکرار میکردم با شمارش‌.  بعد قورت ک میدادم میدید اونم اوایل این مدلی با من غذا میخورد تا یاد گرفت اول ۷سری بجوعه بعد جویدن قورت بده. اوایلم عذارو نرم بهش بده عات ک کرد به جویدن بعد از غذاهایی که خودتون میخورید بهش بده

پس ترک بده  کم کم کمتر میکس کن دکتر چرا زودتر بهت نگفته که میکس نکنی؟!

من هر سری بردم دکتر گفتم چکار کنم

گفت خانوم هیچ بچه ای تا 50 سالگی غذای میکس نخورده

چه کارش داری

یاد میگیره

ببین یه چیز یادم افتاد . من میدیدم بچم غذارو نجوعیده قورت میده یا میخاد استفراغ کنه. کم کم خیلی قاشق ...

باشه مرسی