پسر من اینجوری بود چون خودم بهش میکس داده بودم همیشه و همش میترسیدم خفه بشه و غدای سفت میذاشتم دهتش مینداخت بیرون یا موقع قورت خفه میشد اما دیگه زدم ب سیم آخر شروع کردم از خوراکی های مورد علاقش مثلا موز دادم دستش یا غدا هارو ریختم زیر دست خودش تا خودش بخوره اولش سخته اما بعد یکی دوهفته یاد میگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ببین یه چیز یادم افتاد . من میدیدم بچم غذارو نجوعیده قورت میده یا میخاد استفراغ کنه. کم کم خیلی قاشقو سرخالی میذاشتم دهنش خودمم همزمان میخوردم بعد بهش میگفتم ببین یک دو سه چهار پنج شیش هفت . ینی دفعاته جویدنو تکرار میکردم با شمارش. بعد قورت ک میدادم میدید اونم اوایل این مدلی با من غذا میخورد تا یاد گرفت اول ۷سری بجوعه بعد جویدن قورت بده. اوایلم عذارو نرم بهش بده عات ک کرد به جویدن بعد از غذاهایی که خودتون میخورید بهش بده