2777
2789
عنوان

خانوما کمممککک خواهش میکنم

148 بازدید | 20 پست

سلام خانومای عزیز .من ی ساله تو اقدامم و تحت نظر پزشک پلی کیستیکم هستم .این ماه کلومیفن امپول فوستیمون و اچ ام جی و اچ سی جی استفاده کردم بعدشم قرص استرادیول و شیاف .پریم نامنظم و ولی ماه قبل ۲۷ بود از ۲۰ این ماه درد شدید پریودی دارم کمرم ک خیلی شدیده و شکمم ک کمتره هر لحظه حس میکنم ک دارم پری میشم مهره های کمرم انگار فاصله افتاده .سینه همم از همون بیستم سنگین و دردناک شد نوکش با دست ک میگیرم درد میکنه تخمدان چپم درد میگیره و سینه و تخمدان و شکمم تیر میکشه .از درد کمر دیگه دارم دیوونه میشم ممکنه ک باردار باشم تورو خداراهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که بارداری اما ایناکه گفتی همه از عوارض همون داروهای لعنتیه که هی ادمو امیدوار میکنه

اره ولی خب ماهای قبل اینطوری نبود .البته ماه قبل ی کم اینطوری شدم قبل پری ولی خیلی کمتر بود الان درد کمرم شدیده حس میکنم میزنه ب پاهام .باید ۲۷ اگه عقب نندازم بشم الان برم ازمایش مشخص میکنه؟

بذار پس فردا برو بتا بده انشالله که مثبته منکه چندماه همینارو خوردم و استفاده کردم نشد که نشد 

برات دعا میکنم ک هرچه زودتر باردارشی درکت میکنم هم داروها سخته ک هر ماه استفاده کنن هم انتظار .من ک این ماه دکتر گفته اگه جواب نداد با جواب عکس رنگی بیا