2777
2789

دوستان گل

کیا از محلول شیوانا استفاده کردن؟ بیایین بگین راضی بودین یا نه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به شرطی که حداقل ۶ماه مصرف کنی 

واقعا شما استفاده کردی؟

عکسی چیزی از قبل و بعد استفاده ات نداری؟

بخدا انقدر نا امیدم میترسم اینم اثر نکنه

اعتماد بنفسم کلا از بین رفته

واقعا شما استفاده کردی؟ عکسی چیزی از قبل و بعد استفاده ات نداری؟ بخدا انقدر نا امیدم میترسم اینم ا ...

آره عزیزم از آذر دارم استفاده میکنم، موهام بهتر شده ولی بدون که من طول میکشه تاثیر کنه حداقل ۶ماه، ناامید نباش مو درمیاد حتما فقط چون زمانبره خیلیا زود ناامید میشن، درضمن وقتی این حنا رو میزنی تا یه ماه اولش یا وقتی قطع کنی و دوباره بزنی ریزش موی بیشتر میشه ولی اصلا نترس ریزشش طوری نیست که بگی وای سرم خالی میشه، مطمین باش اگر مدام و بالای ۶ماه بزنی حتما درمیاد، یه چیز دیگه هم هست که اونم خیلییییی خوبه سیر هست اونم خیلی جواب میده 

عزیزم موهات رشد نداره یا کم پشته ؟؟چند خریدی این محصولو ؟

گلم

شیوانا اسم یکی از کاربرهاست

این ترکیب رو باید خودت درست کنی

من موهام شدیدا میریزه رویش مجدد نداره کلا دارم کچل میشم😭😭😭😭

خجالت میکشم برم مهمونی

گلم شیوانا اسم یکی از کاربرهاست این ترکیب رو باید خودت درست کنی من موهام شدیدا میریزه رویش مجدد ن ...

اصلا نگران نباش اینقدر خود استرس خیلی بده، به خودت زمان بده اصلا هم هی ترو جلو آینه خودتو چک کنی قشنگ بعد ۶ماه مو ریز درمیاری و بعدشم ایشالله موی کلفت میشه 

آره عزیزم از آذر دارم استفاده میکنم، موهام بهتر شده ولی بدون که من طول میکشه تاثیر کنه حداقل ۶ماه، ن ...

از آذر تا الان خب حدود ۹ ماه میشه

شما میفرمایین خوب شده موهاتون یعنی ریزش ندارین دیگه؟ رویش مجدد داشتین؟ 

چند روز یکبار میزدین.

میبخشی که زیاد سوال میپرسم ولی اگه راهنماییم کنی یه عمر دعاتون میکنم

اصلا نگران نباش اینقدر خود استرس خیلی بده، به خودت زمان بده اصلا هم هی ترو جلو آینه خودتو چک کنی قشن ...

راست میگی؟

من حاضرم مداوم بزنم ولی موهام پر پشت بشه

انقدر حرف شنیدم مسخره شدم پز بهم دادن بد جوری دلم شکسته

اعتماد بنفس مهمونی رفتن ندارم

از آذر تا الان خب حدود ۹ ماه میشه شما میفرمایین خوب شده موهاتون یعنی ریزش ندارین دیگه؟ رویش مجدد دا ...

خواهش میکنم عزیزم، ریزشم کم شده، موهام بعد از ۷ماه زدن شروع کرد به موریزه درآوردن که الآن موریزه ها کلفت شدن، تقریبا هر روز میزنم 

خواهش میکنم عزیزم، ریزشم کم شده، موهام بعد از ۷ماه زدن شروع کرد به موریزه درآوردن که الآن موریزه ها ...

آخیش خیالم راحت شد.

انشالله خیر ببینی

پس با جدیت ادامه میدم