2777
2789
عنوان

مامانای باردار تو رو خدا بیاید

223 بازدید | 28 پست

مامانا من تو هفته ۲۱ بارداری ام 

بعدا ز ظهر  رفتم دسشویی بعد خواهرم ۸ سالشه یهو در دسشویی باز کرد جیغ کشید    (میخواست منو بترسونه )    منم از ترسم بلند تر از اون جیغ زدم بعد حالا از بعد ازظهر بچه تکون نخورده هیچ دست و پاهامم جون ندارنکنه واسه بچه اتفاقی افتاد ؟؟؟؟؟؟😭😭😭

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

با ترس عیچ اتفاقی واسه بچت نمیوفته اصلاااا نگران نباش تکون نخوردنش از استرسته 

من تو هفته های شما بودم از پنجره مامانم اینا یه گربه سیاه پرید تو😐😐

یعنی به خدا مرگ و جلو چشمام دیدم انقدر جیغ زدم داشتم هلاک میشدم بعدش بچم تکون نمیخورد زنگ زدم دکترم گفت از ترس هیچ اتفاقی واسه بچه نمیوفته خیالت راحت اروم باش

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ترس عیچ اتفاقی واسه بچت نمیوفته اصلاااا نگران نباش تکون نخوردنش از استرسته  من تو هفته های ...

واقعا وای خدارو شکر آخه آجیم فرار کرد رفت تو اتاق درم قفل کرد من انقدر به در کوبیدم با پاهام که حس کردم دیگه جون ندارن آخرم از ترسش درو باز کرد منم فقط مشگون گرفتمش 😨

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
تو بارداری وقتی میترسید سریع یه چیز شیرین بخورین که پشت بچه لک نشه

سریع آب قند درست کردم خوردم 

واقعا وای خدارو شکر آخه آجیم فرار کرد رفت تو اتاق درم قفل کرد من انقدر به در کوبیدم با پاهام که حس ک ...

نه من بهت قول میدم هیچچچچی نمیشه

با ترس عیچ اتفاقی واسه بچت نمیوفته اصلاااا نگران نباش تکون نخوردنش از استرسته  من تو هفته های ...

پسرای ما باید سنشون نزدیک بهم باشه.

ما تو گروه مامانای آذر و دی پارسال بودیم.

الان پسر گلی شما چند ماهه س؟

پسرای ما باید سنشون نزدیک بهم باشه. ما تو گروه مامانای آذر و دی پارسال بودیم. الان پسر گلی شما چند ...

من اسم پسرم نیکانه😅😅😅

اهان عزیزززم پسر من ۸ ماهشه الان