2777
2789
عنوان

چالش....کی شانس داره؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوش شانسم چون ی شوهرخوب دارم اماشوهرم بدشانس چون ی زنی مثل من داره😢😢😢بمیرم براش

😑😑😑😑 چته بدی عزیزم از خداشم باشه 

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
😲😲رابطه یادم نمیاد 😓😰

😐😐😐😐نکنه اشتباه گرفتم

گفت بدترین سوتی عمرتون عنوان تاپیک بود

یکی ام گفت وسط رابطه یهو زارت

😑😑😑بعد میگفت از خجالت تا آخرش چشمامو بستم شوهرم میخندید میگفت عیب نداره دوباره میخندید

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
😐😐😐😐نکنه اشتباه گرفتم گفت بدترین سوتی عمرتون عنوان تاپیک بود یکی ام گفت وسط رابطه یهو زارت 😑 ...

😂😂😂😂😂 منم اینو خوندم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
ای جانم عزیزم انشالله شانس بهت رو بیاره💋🌹

مرسی گلم 

😐😐😐😐نکنه اشتباه گرفتم گفت بدترین سوتی عمرتون عنوان تاپیک بود یکی ام گفت وسط رابطه یهو زارت 😑 ...

نه بابا من مجردم😂😂😂خاک به سرم ببین منو با کیا اشتباه میگیرن😂😂😂

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم