2777
2789
عنوان

چالش....کی شانس داره؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 62 پست

ولی به این حرف که میگن به هر چی فکر منفی کنی سرت میاد اعتقاد پیدا کردم،،،من از دختریم عاشق بچه بودم بعد همش میگفتم من که این همه بچه دوست دارم بزنه و نازا شم،،،،این فکر خیلی تو ذهنم بود همیشه،،،،باید همیشه بگیم من خوش شانسم و انرژی مثبت بدیم به خودمون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

آي ام لووووك خوش شانس😂😂

بابا منفي نباشين اينقدر 

هركسي تو زندگي يه كم وكاستي داره اينكه شانس نداشتن نيست

مثلا من بابامو بچه بودم از دست دادم و خيلي سختي كشيدم ولي حالا يه همسر خيلي خوب دارم كه خانوادش هم عالين

حالا من خوش شانسم يا بد شانس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدرررر بد شانسم یعنی خودم موندم  یه چیزی بخرم ارزون میشه بفروشم گرون میشه خواستگار فقیر رد ...

چی خوندی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نزدیک ی ماه ماشین خریدیم،خواهرم بستری هستش امروز نتونستیم بریم ملاقات .داداشم اومد گف ماشینتونو بدید ما بریم،هیچی دیگه تصادف کرده از پراید هیچی نمونده،اونقد گریه کردم بخداااا ...

ب نظرتون ب این بدشانسی نمیگن؟

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
من ار بچگی تا قبل ازدواج سختی زباد کشیدمو بدشانس ترین بودم و فک میکردم زندگیم همیشه همینطوره ولی از ...

خداروشکر من از بچه گی تا الان بد بختم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
نزدیک ی ماه ماشین خریدیم،خواهرم بستری هستش امروز نتونستیم بریم ملاقات .داداشم اومد گف ماشینتونو بدید ...

به اين فك كن كه خودشون سالمن

اگه اونا چيزيشون ميشد بد شانسي بود

ضرر مالي جبران ميشه 

آي ام لووووك خوش شانس😂😂 بابا منفي نباشين اينقدر  هركسي تو زندگي يه كم وكاستي داره اينكه شان ...

خوب آره عزيزم شوهر خوب و مخصوصا خانواده ي خوبي هم داشته باشه آخر شانسه

من به شانس اعتقاد ندارم 

چیزی که ما بهش می گیم شانس ،در واقع همون احتمالاته و احتمالات وقتی ازش صحبت می شه که براش جواب قطعی نداریم ،یعنی هر کسی می تونه جای کسی باشه که به قول خودش بد شانسی آورده.. 

مثل اینکه شما یه سکه رو می ندازی بالا ،معلوم نیست چی میاد و 50 درصد ممکنه شیر بیاد تا به خودت بگی خوش شانس .. در حالی که شانسی وجود نداره.. باید قبلش بگه 50 در صد ممکنه خط بیاد .. و بدونه چنین احتمالی هست ،چون مطمئن نیست .. ما می گیم شانس چون هیچوقت انتظار اتفاقات بدو نداریم

Big ups
به اين فك كن كه خودشون سالمن اگه اونا چيزيشون ميشد بد شانسي بود ضرر مالي جبران ميشه 

درسته،خوب وقتی گفتن تصادف کردن اولین چیز سلامتیشونو پرسیدم.خوشبختانه هیچکدوم چیزیشون نشده،

بخدا با هزار قرض و بدهی پولشو جور کرده بودیم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)