2777
2789

لطفا راهنمایی کنید مثلا کاشت پودر؟ یا ژل؟ 

یا کاشتهای روسی؟ 

یا آمریکایی کدوم مشتری بیشتری دارن؟ 

به نفعمه کدوما رو یاد بگیرم؟ 

راستی اگه کلاس خوب هم سراغ دارین بهم بگین حتما .... مرررررسی 😊😘👍

عزيزم من ناخنكارم

اول از همه مانيكور و پديكور

مانيكور و پديكور خيس و خشك

مانيكور روسي

كاشت پودر

كاشت ژل

ژل پوليش سه مرحله اي

البته من پديكور و كاشت پا انجام نميدم مونده به علاقه ي خودت😌

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا با این شرایط معلوم نیس چقدر مردم تو خرج روزانه بمونن که بیان ناخن درست کنن

مشتريامون اصلا كم نشده با اين حساب😐

تازه نرخامونم رفته بالا 

خودم ناخنم كاشته ولي اگه ناخنكار نبودم انجام نميدادم اصلا

عزيزم من ناخنكارم اول از همه مانيكور و پديكور مانيكور و پديكور خيس و خشك مانيكور روسي كاشت پودر ...

عزیزم من میخوام برم کاشت ناخون یاد بگیرم.

میشه راهنماییم کنی

درآمدش خوبه؟

چقد سود داره هر مشتری؟؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
عزیزم من میخوام برم کاشت ناخون یاد بگیرم. میشه راهنماییم کنی درآمدش خوبه؟ چقد سود داره هر مشتری؟؟

كار خوب و پر درامديه گلم به شرط اينكه مشتري زياد داشته باشي تا دستت راه بيوفته

راجب چي راهنمايي ميخواي؟

وسايلي كه ميخواي بخري مثل سوهان برقي و يو وي ال اي دي

پودر و ليكوئيد و ... اينا هزينه وسايلا كلا بالاس 

كه در مجموع يه ٥ ميليوني كنار بذار فقط براي وسايلا

البته ميتوني از وسايلاي معمولي شروع كني اما چه بسا ك دو  هزينه اي نشي و يه وسايل تاپ بخري مادام العمر دستتو بگيره

دوم راجب اموزش و هزينه اموزشه ك اگه بخواي تو فني حرفه اي اموزش ببيني و مدرك بگيري ١/٥تومن هزينشه كه در كنارش مدرك فني حرفه اي هم بهت تعلق ميگيره ك هر سالن و ارايشگاه معتبر بهش نياز داره اما اگه ميخواي تو خونه برا خودت كار كني نياز نيست وبا هزينه كمتر ميتوني اموزش ببيني مثلا٧٠٠/٨٠٠الي١تومن اما مدرك نميدن

درامدت بستگي به تعداد مشتري ها و مكاني ك داري كار ميكني داره

بالاشهر نرخا بالاتره پايين شهر نرخا پايين تر ك اونم اصلا صرف نميكنه و دستتو نميگيره

دو راه برا درامد داري اول اينكه درصدي كار كني يه مدت ٣٠ يا ٤٠ درصد مال سالن

٦٠ يا ٧٠ درصد مال خودت

بعد اينكه مشتري هارو جذب كردي مشتري رو مال خودت كني

چجوري؟

بري يه سالن ديگه ميز اجاره كني مثلا ٢٠٠تومن هر ماه

هرچي مشتري مياد پولش مال خودت ممكنه شما هر روز مشتري داشته باشي و ماهي ٣/٤تومن دستتو بگيره و شما از ٣/٤ تومن ٢٠٠تومنشو هرماه به سالن ميدي 

اين از اين

مسئله مهم تر اينكه تا دستت راه بيوفته برا نمونه كار و البوم يكوچولو بايد ضرر كني و فقط پول مواد بگيري تا كاشتات رو بستر ناخن قالب بشه و هوا نگيره

بازم سوال داشتي بپرس عزيزم

كار خوب و پر درامديه گلم به شرط اينكه مشتري زياد داشته باشي تا دستت راه بيوفته راجب چي راهنمايي ميخ ...

مرسی عزیزدلم بابت توضیح کاملت..

میترسم از ابنکه برم یاد بگیرم چون بالاشهر نمیرم درامدش کم باشه و کارشم سخته مثل اینکه

بنظر شما جز کاشت ناخن و تتو چه هنری یاد یرم ک تو همین آرایشگری باشه؟؟

ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
مرسی عزیزدلم بابت توضیح کاملت.. میترسم از ابنکه برم یاد بگیرم چون بالاشهر نمیرم درامدش کم باشه و کا ...

الان هزينه كاشت كمتر از ١٠٠ نيست عزيزم

ولي هزينه بياد پايينتر كيفيت مواد هم مياد پايينتر طبيعتا مشتري هرچقد پول بده همونقد اش ميخوره

كاشت ناخن

كاشت مژه

تتو صورت(ميكروبليد،هاشو،سايه و..)تتو لب و..

اكستنشن مو البته زياد مشتري نداره..

كار با مواد هم پول زيادي توشه بهت پيشنهاد ميكنم ياد بگيري

خودم تو فكرش هستم

كار با مواد(رنگ مو)

هر رنگ كم كم ٣٠٠/٤٠٠پولشه 

مرسي عزيزم ان شا الله

شمام همينطور

الان هزينه كاشت كمتر از ١٠٠ نيست عزيزم ولي هزينه بياد پايينتر كيفيت مواد هم مياد پايينتر طبيعتا مشت ...

درسته رنگ خیلی مشتری داره..مرسی عزیزدلم پس راجب اموزش رنگ باید پرس و جو کنم این بهتره

درسته رنگ خیلی مشتری داره..مرسی عزیزدلم پس راجب اموزش رنگ باید پرس و جو کنم این بهتره

اره رنگ به مراتب بهتره چون همه جور مشتري پير و جوون هس ك بخوان موهاشونو رنگ كنن

اما ناخن يكي مياد ميگه نه چون غسل نمياد و وضو نمياد نميخوام

يكي كارمنده اداره بهش گير ميده

يكي ناخنش قارچ ميزنه توبه ميكنه از كاشت

كارش و زحمت نسبت به دستمزدش بيشتره

ان شا الله موفق باشي گلم🌸

اره رنگ به مراتب بهتره چون همه جور مشتري پير و جوون هس ك بخوان موهاشونو رنگ كنن اما ناخن ...

مرسی گلم.شماهم موفق باشی

سلام  عزیزم ،کلا شغل آرایشگری  درآمد زاهستش .به شرط اینکه حسابی تمرین کنی .آموژشگاه آرایشگری مهستان قیمتهاش خیلی خوبه . من اینجا دوره کوتاهی و تاتو  دیدم . خواهرم هم دوره مژه و ناخن... خیلی خوب آموزش میدن . و برای اینکه صرفه جویی بشه در خرید وسایل ،میتونی برای یادگیری از وسایل خود مربی استفاده کنی و هزینشو بهشون بپردازید... بعدا که دستتون راه افتاد ،میری وسایل برای خودت می‌خری و حسابی تمرین میکنید .من از این آموزشگاه  خیلی راضیم .اخلاقشون خوبه و عالی آموزش میدن.شمارشون02188075682