یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دمنوش چیه . خیلی عوارض داره . دوست من خورد چقدرم بهش گفتم نخور این دمنوش ها رو . وای الان چه مشکل معده ایی گرفته انقدر میره دکتر درمان نمیشه اول ۷ کیلک کم کرد ولی بعدش مشکل معده گرفت الان اسیر دکتراست وزنشم دوباره برگشت . همین دمنوش نیوشا که خیلی هم تبلیغ میکنن
من قرص اسلیم کوئیک میخورم همراه با کم کردن غذام ۶ کیلو در ۳ ماه کم کردم
اینو از کجا تهیه میکنی؟ضرر نداره؟کسی که بچه شیر میده میتونه بخوره
خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
یکی ازبهترین و موثرترین راههای لاغری که خودم و همه دوستانی که بهشون گفتم ونتیجه گزفتم خوردن اب ولرم جوشیده با یک قاشق ابلیموی طبیعی و نصف قاشق چایخوری خاکشیر،برای ناشتاست.تا یکساعتم چیزی نخوزین....تمام محتویات و سموم روده رو تخلیه میکنه و بدن رو اماده غذای جدیدمیکنه...از راز طول عمر ژاپنیاهم هس...البته ژاپنیافقط در ابتدای صبح دولیوان بزرگ اب ولرم میخورن...ولی شما برای سم زدایی بدن و مقاومت بدن حتما ابلینوطبیعی و خاکشیرهم اضافه کنید...دور کمرتون واقعا باریک میشه...من که واقعا راضی ام...اگه میشد عکس شکمم رو میذاشتم که ببینیدچقدر تاثیر داشته......و۱۰۰البته بشقاب غذاتون رو کوچیک کنید
آخه تو یه گروه دمنوش گیاهی بودم سوال پرسیدم که ضرر نداره یهو پیام دادن خیر اینا عالیه حالا سفارش بد ...
نه نگیر اعتماد نکن . ورزش کن . قبل ورزش هم یه فنجون قهوه ی تلخ بخور و در طول روز چایی سبز دم کن بخور غذا تو کم کن . کلا شیرینیجات و نوشابه رو حذف کن یه مدت رعایت کنی . لاغر میشی . از بازار یه برنامه کالری سنج دانلور کن طبق کالری مورد نیازت خودتو لاغر کن