2777
2789
عنوان

کیا مثل من پول جهیزیه ندارن؟؟؟😭😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11716 بازدید | 88 پست
چن روز پیش رفتیم عروسی دختر عموم بابام جهیزیشو دید تو جمع بهم گفت من نمیتونم اینارو برات بخرما انقد ...

اهان اگه نداره که نمیشه چیزی گفتش.میتوپی چندتاخیریه سربزنی؟شنیدم یه چندتالوازم ضروری میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پدرت فشار نیار عزیزم

به وقتش بخر ولی خوب بخر

مثلا به جای ۳ دست سرویس قابلمه یه دست بخر 

به جای ویترین ، استند ویترین بخر که به جاش با مجسمه و ...... پرش کنی 

چیزایی که لازم نداری رو حذف کن بقیه چیزا رو جایگزین کن 

همسرت خونه داره ؟

الهی بمیرم برای خودمون این روزای جوونیمون که به جای ذوق و شور داشتن پر از استرسه هممون مریض شدیم از این فکرا  

عزیزم بگرد ان شالله پیدا میکنی اول زندگی هم نمیخواد دور خودتو شلوغ کنی همه چی بخری ان شالله بعدا بهترشو تو زندگیت بخری

توکلمون به خداست  

ننه از گیس سفیدم خجالت نکشیدین؟!  جدا خودداری میکنم چشم  
چن روز پیش رفتیم عروسی دختر عموم بابام جهیزیشو دید تو جمع بهم گفت من نمیتونم اینارو برات بخرما انقد ...

حالا لزومی هم نداشت بابات این طوری بگن

ولی خب شما بغض نمیکردی به جاش میگفتی اشکال نداره باباجون من که چیز زیادی نمیخوام در حد ضروریات.

پدرا هم گناه دارن.

هرچند تعجب میکنم که ورداشتن وام ازدواجتو خرج کردن. ولی میگم شاید مجبور شدن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اره بابای منم خسیس‌بازی درمیاورد زیر بار جهیزیه نمیره ک  بزور زورشون‌کردم‌با اعتصاب و دعوا خدار ...

بابای من خسیس نیس فقط نداره خودم خبر دارم فقط از این ناراحتم ک چرا وام ازدواج منو یواشکی خرج کرده.

الهی عزیزم خدای توام بزرگه خیلی بزرگ حتما برات میرسونه... نشدهم غم به دلت راه نده خودتون تلاش میکنید ...

برا خواهرم بهترین جهیزیه رو دادن من خیلی بد شانسم 

بابای من خسیس نیس فقط نداره خودم خبر دارم فقط از این ناراحتم ک چرا وام ازدواج منو یواشکی خرج کرده.

سخت شده زندگی گلم

شاید غرور پدرت اجازه نداده بهت بگه و خرجش کنه

من کارتمو دادم به پدرم چون وضعیتشو میبینم خرجشم کنه مهم نیست چون به وقتش کار رو انجام میده 

استارتر تهرانی؟ 

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
اهان اگه نداره که نمیشه چیزی گفتش.میتوپی چندتاخیریه سربزنی؟شنیدم یه چندتالوازم ضروری میدن

اخه شهرستان ما خیلی کوچیکه منم تنهایی ک نمیتونم جایی برم باید بابام بره اونم ک بگم قبول نمیکنه