خیلی ناراحتم تنها پولی ک برا خرید جهیزیه داریم ۱۵تومنه ک ۱۰تومنش ۳ماه بعد میرسه دستمون با این وضع مملکت به این پول کوفت هم نمیدن واقعا نمیدونم چیکار کنم از دست بابام خیلی دلخورم پارسال وام ازدواج منو برداشت خرج کرد گفت موقع خرید جهاز میدم بهت الان ک میگم دستت ۶تومن داری بده بهم میگه قرض دارم از تو واجبه
یاد روزای خودم افتادم تلویزیون و یخچال کار کرده شوهر سه دست لحاف و تشک و میز ارایش و چرخ خیاطی و یکم خرت و پرت شد جهیزیه ام هیچکس کمکمون نکرد خدا رو شکر الان اونقدر وسایل دارم نمی دونم چکار کنم خیلی وقتا میدم به این واون زندگیمو از زیر صفر شروع کردم الان همه حسرت زندگی منو می خورن
سلام بنده الان 9 ماهه نامزدم پدرم شغلی ندارن و متولی مسجد ان دوتا خواهر داشتم که ازدواج کردن و دو تا داداش اوناهم ازدواج کردن در واقع بابام تمام داروندارشو خرج بچه ها کرد برای جهاز و گرفتاری های دیگه حقوقی هم که میگیره 650 تومنه گه 600تومنش میره برای اجازه خونه .خانواده ی شوهرم چند شب پیش ب بابام گفتن میخوان2ماه دیگه عروسی بگیرن و باید وسایلو اماده کنه اونا وضعشون بهتره و بابام بخاطر حفظ غرور من نمیتونه ازشون کمک بگیره یا بگه عروسی نگیرین و بیشتر صبر کنین چون رسمم بیشتر از این نامزدی نیست من واقعا این غمو تو چشای پدرم احساس میکنم که داره ب این در و اون در میزنه ولی فایده ایی نداره شبو روزم شده دعا و گریه دوست نداشتم وضعیتمو جایی بازگو کنم ولی تو اینترنت که زدم چیکار کنم جهاز ندارم با پیاماتون روبرو شدمو منم درد دلمو گفتم خواهش میکنم برای حفظ ابروی یه دختر که بتونه سرشو بالا نگه داره و برای کم کردن غمه یه پدر کمکم کنید حتی خودم میخواستم برم کار کنم ولی تو این دوماه چجوری جور کنم پول یه جهازو که الان حداقل 30 تومنه خواهشا کمک کنید ..