2777
2789
عنوان

موفقیتهاتون توی زندگی مشترک،که دیگران بهش غبطه میخورن چیه؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 65 پست
میدونی عزیزم،شما اینقدر درگیر به دست اوردن بهترینها هستین که از داشته هات لذتی نمیبری،خب همینی هم که ...

مرسی عزیزم ازین که وقت گذاشتی و سعی کردی که منو راهنماییی کنی حتما همین کارو میکنم خیلی ممنون 🌷😍❤ 

مواظب خوبی هات باش امثال شماها خیلی کم ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هنرمند،خیلی عالیه❤

خيلى ممنونم 😍

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
👍👍👍آفرین  من اصلا دلو دماغ اینکارارو ندارم

😍😍😍😘😘😘

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
مرسی عزیزم ازین که وقت گذاشتی و سعی کردی که منو راهنماییی کنی حتما همین کارو میکنم خیلی ممنون 🌷😍❤& ...

خواهش میکنم عزیزم..

برات ارزو میکنم خنده هات همشه از ته دل باشه..❤

به نظرم رقابت کردن یا مقایسه زندگی ها با هم اشتباهه محضه چون ما داریم ظاهر زندگی دیگران رو میبینیم ن ...

عزیز شماهدف این تاپیک رو درست متوجه نشدید،به هرحال برداشتها ازاده..ونظرتون قابل احترام.

تو دوران نامزدی همسرم خونه خرید 

رابطه من و همسرمم خوبه 

اما فک کنم بیشتر "دشمن شاد" هستم

من ارشد حقوق دارم با رتبه 300  کنکور کارشناسی هنوز سرکار نرفتم.. و خیلی هم چاقم 94 کیلو شدم 

بیشتر من به بقیه حسرت میخورم

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

از صفر شروع کردم زندگيمو ،حتي خرج عروسيمو از جيب خودمون داديم ،الانم داريم جمع ميکنيم اگر خدا بخاد خونه دار بشيم ،والبته ليسانس دارم ،نقاشيم بد نيست ،اقتصاد دان خوبيم ،پر تلاشم ، بزودي استخدام دولتي قراره بشم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

تو دوران نامزدی همسرم خونه خرید  رابطه من و همسرمم خوبه  اما فک کنم بیشتر "دشمن شاد" هست ...

شما نکات مثبت زیادی دارین ،زندگی مشترک خوبی دارید،باهوشید..

وزنتون که اسونه یه اراده قوی میخواد و باشگاه.

یعنی حریف چند کیلو وزن اضافه نمیشید.قطعا میتونید

از صفر شروع کردم زندگيمو ،حتي خرج عروسيمو از جيب خودمون داديم ،الانم داريم جمع ميکنيم اگر خدا بخاد خ ...

عزیزم من از دیشب از فکر شما بیرون نیومدم،همش دعا میکنم خدا بهترینها رو سر راهت قراربده😘