2777
2789
عنوان

موفقیتهاتون توی زندگی مشترک،که دیگران بهش غبطه میخورن چیه؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 65 پست
هیچی من موفقیت خاصی نداشتم متاسفانه  البته مامانم میگه تو کمال گرایی به خاطر همین راضی نیستی&n ...

عزیزم ببخشید ولی کاش با یه مشاور صحبت میکردی بی ذوقی نشونه ی افسردگی هست. قصد توهین نداشتم توام مثه خواهرم

واقعااا چه جوری میشه از صفر مطلق پیروز شد؟؟  آفرین به هنرت ولی واقعاااا تو شرایط کنونی هیچ ...

قناعت کردیم وبه داشته های خودمون تکیه کردیم توقعمون از دیگران رو به صفر رسوندیم وسعی کردیم روی پای خودمون وایسیم 

خیلی از حرفها رو نشنیده گرفتیم 

خیلی چیزهارو ندیده گرفتیم 

وهیچوقت از حرکت نیستادم 

نگفتم کافیه 

سعی کردم درسترین کار رو انجام بدم 

وخدا که همیشه حضورش رو حس میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم کسی بهم غبطه بخوره لذت بخش نیست برام حسرت خوردن دیگران 

عزیزجان منظور حسادت نبود،از نظر من غبطه خوردن به موفقیتهای دیگران همیشه منفی نیست گاهی اشتیاق و انگیزه ایجاد میکنه درجهت موفقیت..بستگی به دیدگاه طرف داره.

دانشگاهی که قبول شدم 

یکی از خاستگارام از بیرون فوق العاده بود دوستام هنه دست و ما میشکستن براش ولی در باطن این ادم اصلااااا ادم ایده الی نبود ولی همه ظاهر رو میدیدن و میگفتن دیوونه ای ک گفتی نه

اخریش هم ۲ تا از خصوصیت هامه یکی اینوه خیییییلی کم عصبانی میشم و میتونم موقعیت ها رو کنترل کنم  دومیش اینکه راحت میتونم احساساتمو بروز بدم حالا هررررررچی که باشه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
هیچی من موفقیت خاصی نداشتم متاسفانه  البته مامانم میگه تو کمال گرایی به خاطر همین راضی نیستی&n ...

منم دقیقا مثل شما هستم خیلی از چیزارو دارم که بقیه ندارن ولی به چشمم نمیاد

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
عزیزم ببخشید ولی کاش با یه مشاور صحبت میکردی بی ذوقی نشونه ی افسردگی هست. قصد توهین نداشتم توام مثه ...

خودم هم فکر میکنم افسرده ام چون واقعا از هیچی لذت نمیبرم 

اما دوستامو میبینم که چه شوقی دارن برای زندگی با شوق خرید میکنن تعجب میکنم (حتی نه درسشونو ادامه دادن ،نه ماشین جدا دارن، نه شغلی دارن امااا شادن) 

ولی من همش فکر میکنم که باید بهتر بوودم 

باید بیشتر درس میخوندم احساس میکنم همه اینایی که دارم باید بهتر میبوووود 

ولی مرسی عزیزم که گفتی بلاخره اینا یه تلنگره 

ورزشو شروع کردم شاید مودم عوض شه

منم دقیقا مثل شما هستم خیلی از چیزارو دارم که بقیه ندارن ولی به چشمم نمیاد

چه جالب یکیو مثل خودم پیدا کردم 

خداشاهده اولین بار که ماشینمو تحویل گرفتم اصلا ذوق نکردم هیچ کاری براش نکردم 

اما یکی از دوستام ماشین گرفت کلی عروسک خرید دور فرمونی خرید روکش انداخت 

دوست ندارم کسی بهم غبطه بخوره لذت بخش نیست برام حسرت خوردن دیگران 

آفرین👏👏

برام عجیبه دنبال غبطه خوردن دیگران هستن!

به نظرم همین ک سرمون تو زندگیم خودمون باشه بزرگترین دستاورده زندگیه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
خودم هم فکر میکنم افسرده ام چون واقعا از هیچی لذت نمیبرم  اما دوستامو میبینم که چه شوقی دارن ب ...

ورزش خیلی خوبه و حتما باید با مشاور صحبت کنی عزیزم. ما دستمون بشکنه میریم دکتر اینم همونه‌ . موفق باشی عزیزم

چه جالب یکیو مثل خودم پیدا کردم  خداشاهده اولین بار که ماشینمو تحویل گرفتم اصلا ذوق نکردم هیچ ...

هیچوقتم از خودم راضی نیستم

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
خودم هم فکر میکنم افسرده ام چون واقعا از هیچی لذت نمیبرم  اما دوستامو میبینم که چه شوقی دارن ب ...

میدونی عزیزم،شما اینقدر درگیر به دست اوردن بهترینها هستین که از داشته هات لذتی نمیبری،خب همینی هم که داری یه روزی بهترین بود برات به دستش اوردی پس ازش لذت ببر...به داشته هات بیشتر از نداشته هات فکر کن.اصلا یه لیست تهیه کن از داشته هات و بزار جلوی چشمت و خداروشکر کن بابتشون.❤

عزیز جواب دوستمون رو دادم شماهم بخونید.

به نظرم رقابت کردن یا مقایسه زندگی ها با هم اشتباهه محضه چون ما داریم ظاهر زندگی دیگران رو میبینیم نه باطنشو و در کل مقایسه کردن دو تا زندگی مختلف اشتباهه و مهمتر از اون زوم کردن رو زندگی دیگران بده و نوعی دخالت محسوب میشه

موفق باشی🤗

یه زن همیشه باید امید داشته باشه