2777
2789
عنوان

موفقیتهاتون توی زندگی مشترک،که دیگران بهش غبطه میخورن چیه؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 65 پست

فكر كن شب عقدم به مامانم گفته بود واقعا دخترتو داري به اين ميدي؟ مامانمم از خجالتش در اومده بود هم مامانم هم زنداداشم سوزوندنش عوضي رو. در صورتي كه شوهرم از همه لحاظ كامله خداروشكر😊😊

خداياشكرت....❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تونستیم از صفر مطلق زندگیمون رو بسازیم بدون حمایت کسی بدون وابستگی

بچه هام بین همه دوست وآشنا به ادب معروفن 

جدیدا هم دارم روی شخصیت خودم کار میکنم که بتونم نکات منفی رو ازخودمون دور کنیم وبه آرامشی که مدنظر هست برسیم 

هیچی من موفقیت خاصی نداشتم متاسفانه  البته مامانم میگه تو کمال گرایی به خاطر همین راضی نیستی&n ...

بابقیه چیزا کاری ندارم زبان مدرک داری این برام ارزش داره حسودی کردم 😢

از نظر تحصیلی با بچه کنکور ارشد دادم و الان روزانه دارم تحصیل میکنم. 

تو یک سال دو بار آزمون استخدامی دادم و قبول شدم و الان هم دارم مراحل‌ شون رو طی میکنم

خونه ای که زندگی میکنم و ماشینم و... جز متوسط به بالاها محسوب میشه و نسبت به سنم خوبه. 

شوهرم خوشگله و درآمد خوبی داره

خانواده ی خوبی دارم و برادرهایم یکی شون پزشک و دیگری وکیل و خونه زندگی خوبی دارن

دختر سالم و خوشگل و خوبی دارم

خدا رو هزار مرتبه شکر

وای که چقدر حالم خوب شد

ما تونستیم از صفر مطلق زندگیمون رو بسازیم بدون حمایت کسی بدون وابستگی بچه هام بین همه دوست وآشنا به ...

شما نمونه کامل یک بانوی موفق هستید،مخصوصا که مادر خوبی بودید و از تلاش دست نکشیدی و روی خودت کار میکنی..

بابقیه چیزا کاری ندارم زبان مدرک داری این برام ارزش داره حسودی کردم 😢

آخه عزیزم کاربردی نیست 

مندسه ساله دنبال مهاجرتم ایلتس ۶ دارم 

اما ۶ونیم به بالا به کارم میااااد هرچقدر هم میخونم نمیتونم بیارمش رو ۶ونیم چون استرس دارم امتحان ایلتس شده سه تومن 

همش میگم اگه دوسال پیش ایلتس ۶ داشتم بهتر میتونستم مهاجرت کنم تا الان که تقاضا زیاد شده 

اراده کنی میتونی توام مدرک زبانت  بگیری

نمیدونم شاید از نظرخیلیا خوب نباشه ولی هیجوقت با شوهرم حرو بحث و دعوا نمیکنم و همینم باعث میشه وقتی اون عصبی میشه سریع اتیشش بخابه و باهم تاحالا قهر نکدردیم.همیشه جلوی بقیه میگیمو میخندیم هرجفتمون .

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
ما تونستیم از صفر مطلق زندگیمون رو بسازیم بدون حمایت کسی بدون وابستگی بچه هام بین همه دوست وآشنا به ...

واقعااا چه جوری میشه از صفر مطلق پیروز شد؟؟ 

آفرین به هنرت

ولی واقعاااا تو شرایط کنونی هیچ کاری نمیشه کرد من که هیچ امیدی ندارم