2777
2789
عنوان

راز خوش اندامیتون رو بگیید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 39 پست

ارثیه من قدم به بابام باس ن به مامان سینه به عمه رفته من هرچی هم بخورم میره رو باس نم و هیلکم زیاد عوض نمیشه ولی شما اگه بری فیتنس عالی میشه هیکلت

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بارداری ورزن حرفه ای میکردم قد ۱۷۳وزن ۵۷

خیلیییی خیلی خوب بود هیکلم 

😐الان شدم ۷۶ تو بارواریم 

اوووف بچم تو مهلوهامه کلی پهلو آوردم😭

ولی از هموم اول بعد ۱۰روز زایمانم دوباره شروع میکنم ورزشو و سرسخت ادامش میدم😊

ده ساله چای تلخ میخوزم،صبحانه سیب تابستان هلو،شام سالاد بی سس،ورزش ایروبیک صبحها، عضرها اغلب پیاده روی بالاس 4کیلومتر ،خشته ام ازاین نحوه زندگی اما شوهرم خیلی به اندامم اهمیت میده وکلا یکی ازچیزایی که باعث جذبش شد هیکلم بود همبشه میگه

سراسر زندگی من معجزه بود 

خواهرشوهر من هیکلش عالیه و قد بلندی هم داره

مدام باشگاه بدنسازی میره

روزی یه ربع حلقه میزنه

برنج و نون سفید کم میخوره

به عنوان میان وعده سرکار نون جو میخوره

نوشابه و شیرینی نمیخوره

پیاده میره اینور اونور

صبحا زود بیدار میشه شبا هم زود میخابه

منم مثه شمام استارتر به هركي ميگيم ٢٠ كيلو اضافه دارم باورش نميشه ولي خوب خيلي بده و دوس دارم لاغر ...

من زانوهام داغون شده اعصابم ریخته به هم، حالم خیلی خرابه، فقط غصه چلقی رو دارم هر روز که ميگم از امروز رژیم میگیرم بدتر اشتهام صد برابر میشه

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   

من تيروييدم كمكاره

هزارتا رژيمو قرصو دمنوش امتحان كردم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
بنام خدا  ساقه طلایی    

من ب شوهرم میگم مسخره میکنه خداروشکر پ خودم تنها کشفش نکردم😕

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪