2777
2789
عنوان

یه سوال قبل از بارداری دارم

137 بازدید | 9 پست

من اکثر مواقع زیر شکمم سمت چپ یهویی درد میگیره.  بعضیا میگن اشکالی نداره بعضی ها هم میگن پیگیری کن.  ممکنه پلی کیستک باشه؟

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو دكتر

كلا يه چيزى رو همه ى زوج ها بايد بدونن

اونم اينه كه همونطور كه قبل مسافرت ميرين ماشينتونو سرويس ميكنين قبل از بچه دار شدن ( حتا قبل ازدواج هم ميشه اين كار رو كرد) بايد زن و شوهر هر دو ازمايش هاى لازم رو زير نظر يه پزشك انجام بدن و بعد كه از سلامتى مطمئن شدن اقدام كنن

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

همیشه روز اول پریم یا موقع نزدیکی درد دارم. اینا نگران کننده هست یا نه؟ خیلی تو دکتر رفتن تنبلم اخه

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

قبل از اقدام همه ی ازمایشات رو دادم. این دردم رو قبل از ازدواج هم داشتم

برو سونو بده و آزمايش،منم مثل شما بودم سونو دادم مشكلي نداشتم

شما قبل از اقدام سونو دادی؟