2777
2789
عنوان

طلاق و زندگی بعد اون

| مشاهده متن کامل بحث + 2673 بازدید | 168 پست
خیلی عجیبه یه مادر به بچه دوساله خودش بگه شیرمو حلالش نمیکنم

اگه جای من بودی و میدیدی اینقد زحمت کشیدی اینقد زجر کشیدی بدنیاش اوردی شیر دادی شب نخوابیدی بخاطرش کتک خوردی اخرش میره به مادرشوهرت میگه مامان و تورو کتک بزنه بگه دوست ندارم مامان من نیستی شمام همین حالو داشتی لطفا بلد نیستید دلداری بدید نمک نپاشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جای من بودی و میدیدی اینقد زحمت کشیدی اینقد زجر کشیدی بدنیاش اوردی شیر دادی شب نخوابیدی بخاطرش ک ...

آخه بچه دو ساله چه میفهمه میخواستی خودت بهش محبت کنی به تو بگه مامان

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
بچه رفت سمت مادرشوهرم و منو اصلا ی نگاهم نمیکرد خداشاهده حتی شبا پیش من نمیومد حتی ی بچه دوساله منو ...

وای یا علی فکنم خودتم بی زبونی بابا بچه تو بود چرا گذاشتیش دست اونا بزرگش کنن ک شبم پیش تو نخوابه اینجوری محبت مادرو نمیبینه معلومه یکی مث خودشون میشه 

میدونی چرا اینقدر عصبیم چون به بچه ای که هنوز باید شیر میخورد و الان ولش کردی میگی شیرمو حلال نمیکنم اون بچه هنوز باید شیر میخورد

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
میدونی چرا اینقدر عصبیم چون به بچه ای که هنوز باید شیر میخورد و الان ولش کردی میگی شیرمو حلال نمیکنم ...

شیر ندادم چون مریض بودم از لحاظ جسمی قرص میخوردم دکتر میگفت شیر نده

خدالعنتشون کنه به حق همین روزای عزیز منم حامله بودم کثافت منو زد بچه تو شکمم مرد ۸ ماهم بود بچمم پسر بود😢هرروز پی مشروب خوری و رفیق بازیش بود در هفته ۵روزش ساک میبست با رفیقاش میرفت تفریح انگار نه انگار زنش تو خونس

آخرش یه من میمونم یه تو ..... د قلب نداری که تو😔 

بچه دوساله رو میگی شیرمو حلالش نمیکنم؟؟؟چ میفهمه اون اخه.حتما محبت و توجه بیشتری از مادرشوهرت دیده ک ب اون میگه مامان 

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

نمیدونم فک نکنم چیزی داشته باشه

اگه خودش چیزی ب نامش نباشه ولی بابا و مامانت چیزی ب نامشون باشه از اونجا هم میشه ی چیزایی ب دست اورد و ازشون بگیری 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر