2777
2789
عنوان

طلاق و زندگی بعد اون

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 168 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني شما هيچ كاري نكردي؟؟ شوهرت همينجوري ميگه برو نميخوامت؟

ن وسایل گفت ن عروسی هیچی بهش میگم وسایل بخر میگه خونه مبله گرفتم دردت چیه میگم محبت کن میگه نمیکنم میگم احترام خانوادمو بگیر میگه ارزش ندارن برام میگم پشتمو تو خانوادت بگیر میگه نمیگیرم دوست ندارم

فقط یکم سرزنش

بخدا بزننت هم دور از جون باید خداتو شکر کنی ک باز خوبه منو خونه راه دادن و پذیرفتن خونواده خوبی داری خدارو هزار مرتبه شکر جدا شو قانون هم این اجازه رو بهشون نمیده ک نذارن بچتو ببینی....هروقت دلت تنگ بشه میتونی ببینیش ب این فک کن ب خاطر بچه ک نباید از ۲۴سالگی زندگیت تباه شه

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

چرا از اول گذاشتی بچت به مادرشوهرت وابسته بشه ؟؟؟ خیلی اعتماد به نفست پایینه خیلی 

مادرشوهر منم همینجوریه بچه های جاریم اونو مامان صدا میزنن جاریمو لیلا !!!! میخواست دخترای منو هم وابسته کنه ولی من نزاشتم 

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
چرا از اول گذاشتی بچت به مادرشوهرت وابسته بشه ؟؟؟ خیلی اعتماد به نفست پایینه خیلی  مادرشوهر من ...

کاری ازم برنمیومد چون بچه خودش میرفت سمتشون اصلا مادرمنو خواهرمو دوس نداره ولی مادرشوهر عمه شو خیلی دوس داره منو که بدنیاش اوردم راحت عوض کرد ...خانوادم میگن اونم مثل پدرشه بی معرفت خون پدرش تو رگ هاشه

بخدا بزننت هم دور از جون باید خداتو شکر کنی ک باز خوبه منو خونه راه دادن و پذیرفتن خونواده خوبی داری ...

راستش علاقه ای ب دیدن بچه ندارم از جلو چشمم افتاده یاد کتک هاش میفتم ک منو میزد و همه میخندیدن ازش متنفر میشم هیچوقت هم حلالش نمیکنم شیرمو

عزیزم معمار زندگی خودت باش 

هرچی زودتر از اون مرد بی عاطفه جدا بشی واسه خودت بهتره 

بچه هم کار خدا بوده که به اونها وابسته 

وگرنه مجبور میشدی تو این اوضاع آشفته شکم اون رو هم سیر کنی