2777
2789
عنوان

دخترخانمای محصل و معلمان عزیزسایت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 58 پست
بعد ماهانه هم امتحان داشتین یانه؟

آره

ولی اینجوری چون همون روز درس داده بودن وماهم مطالعه داشتیم تو ذهنمون میموند وخوب یاد میگرفتیم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متوسطه اول علوم تدریس میکنم و تخصصیه. ولی در مورد معکوس توی تمام پایه ها هم زیاد شنیدم..... ول ...

من کلاس 90 دقیقه رو دو قسمت میکنم وسطش یه استراحت می دم 5 دقیقه 

حل مسله گروهی داریم 

هرجلسه از 5 نفر پرسش دارم 

آخر هر فصل تست حل شده باید بیارن آگه بیارن یه نمره به امتحان اون ماه اضافه میشه آگه نیارن 1 نمره کم میشه 

سوال امتیازی می دم

مرسی عزیزم....پیشنهاد جالبیه .....ارزش امتحانو داره

خواهش میکنم

موفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

باانرژی درس بدید.معلم زیست پیش ما موقع تدریس  دستشو میذاشت رو میز بعد سرشو تکیه میداد به دستش😐🤔😥ماهم خوابمون میگرفت سر درس به اون مهمی.میگفت من انرژیمو برا شما نمیذارم😐.موقع درس جدی باشید ولی بابچه ها دوست باشید.سرکلاس  بعد از اینکه درس تموم شد دوسه تا سوال از درس همون روز بپرسید و به هرکی درست جواب داد مثبت بدید.امتحان هرهفته هم باعث میشه بچه ها سرامتحان ترم اصلا سختشون نباشه.مایه معلم داشتیم هرجلسه از اول فصل میپرسید تو مدرسه یکم سخت بود ولی موقع امتحانا خیلی به نفعمون شد هممون هم نمره بالا گرفتیم

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
من همین کارو میکنم البته به صورت کتبی برا اینکه بازدهی روببینم در حد 2 سوال 

بنظر من خیلی خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم....پیشنهاد جالبیه .....ارزش امتحانو داره

من این راهور امتحان کردم جواب می ده 

ولی به صورت کوییز دوسوالی بهشون اطلاع نمی دم باعث میشه که همه سر کلاس گوش کنن 

بعد یه ده دقیقه مونده دوتا سوال مینویسم حل میکنم 

بعد صحیحشون میکنم 

باانرژی درس بدید.معلم زیست پیش ما موقع تدریس  دستشو میذاشت رو میز بعد سرشو تکیه میداد به دستش😐 ...

من تو این زمینه تمام سعیمو میکنم....

درحدی ک تمام زنگ تفریحاباهاشون تو حیاطم درحال وسطی بازی کردن😂😂😂

باانرژی درس بدید.معلم زیست پیش ما موقع تدریس  دستشو میذاشت رو میز بعد سرشو تکیه میداد به دستش😐 ...

وای ما هم یکی از معلمامون اینجوریه جا داشت سر کلاسش میخابیدم😥

When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired"        yeah.        Tired of trying        Tired of hoping        Tired of coping     Tired of existing      Tired of breathing      Tired of living    I'm just done😔😔💔💔