الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باانرژی درس بدید.معلم زیست پیش ما موقع تدریس دستشو میذاشت رو میز بعد سرشو تکیه میداد به دستش😐🤔😥ماهم خوابمون میگرفت سر درس به اون مهمی.میگفت من انرژیمو برا شما نمیذارم😐.موقع درس جدی باشید ولی بابچه ها دوست باشید.سرکلاس بعد از اینکه درس تموم شد دوسه تا سوال از درس همون روز بپرسید و به هرکی درست جواب داد مثبت بدید.امتحان هرهفته هم باعث میشه بچه ها سرامتحان ترم اصلا سختشون نباشه.مایه معلم داشتیم هرجلسه از اول فصل میپرسید تو مدرسه یکم سخت بود ولی موقع امتحانا خیلی به نفعمون شد هممون هم نمره بالا گرفتیم
باانرژی درس بدید.معلم زیست پیش ما موقع تدریس دستشو میذاشت رو میز بعد سرشو تکیه میداد به دستش😐 ...
وای ما هم یکی از معلمامون اینجوریه جا داشت سر کلاسش میخابیدم😥
When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired" yeah. Tired of trying Tired of hoping Tired of coping Tired of existing Tired of breathing Tired of living I'm just done😔😔💔💔