2777
2789
عنوان

دخترخانمای محصل و معلمان عزیزسایت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی معلم داشتیم هر جلسه میپرسید درس رو بچه ها کنفرانس میدادن خودشم توضیح میداد برا موضوع هر درس چالش میزاشت انقد عالی درس میداد ک همه یاد میگرفتیم

باورتون میشه من پارسال امتحان پایان ترم این معلممونو فراموش کردم ولی سر جلسه ک رفتم راحت اماحان دادم ۲۰ گرفتم چون عالی درس میدادن

When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired"        yeah.        Tired of trying        Tired of hoping        Tired of coping     Tired of existing      Tired of breathing      Tired of living    I'm just done😔😔💔💔
هیچی  فقط می افتن

خخخ ب همین ریلکسی

When people ask "are you okay?"and you say"i'm just tired"        yeah.        Tired of trying        Tired of hoping        Tired of coping     Tired of existing      Tired of breathing      Tired of living    I'm just done😔😔💔💔
عزیزم اگر تو گروه معلما تو تل گرام باشی فکر کنم بهتر به جوابت برسی  من خودم معلمم ولی این چیزی ...

عضوهستم....اونجاکلی مطلب تئوری هست....

ولی اینجا یه جامعه اماری متنوع هست....

بیشتر دوست دارم ببینم بچه ها با چه روشی کنار میان.....

مرسی❤❤❤❤

معکوس چه مدلش هس؟ آگه منظورتون آینه که شاگرد درس بده نه درس من تخصصی هس اینکار نمیشه چه دوره ای تدر ...

منم متوسطه اول علوم تدریس میکنم و تخصصیه.

ولی در مورد معکوس توی تمام پایه ها هم زیاد شنیدم.....

ولی خودم شک دارم...اخه اگر دانش اموز قسمتی رو خودش اشتباه بفهمه ...پاک کردنش از ذهنش خیلی سخته

متوجه نشدم

میگم ب همین شیکی میفتن خیلی هم ریلکس هستن😂

منم متوسطه اول علوم تدریس میکنم و تخصصیه. ولی در مورد معکوس توی تمام پایه ها هم زیاد شنیدم..... ول ...

من با این روش موافق نیستم مخصوصا تخصصی 

دروسی مثل اجتماعی چرا کاربرد داره 

حرفتون هم درسته یه اشتباه رو نمیشه پاک کرد 

من شیمی درس میدم