2777
2789
عنوان

شوهرم میگه موهات بذار بیرون چادرت هم بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 5352 بازدید | 85 پست
من تو خونه به خودم میرسم ولی باشه از این به بعد بیشتر میرسم  منشا این همه بی دینی مادرش هست که ...

منم چادری بودن رادوست داشتم عاشقش بودم ولی وقتی بچه دار شدم نمی‌تونم نه خودم را جمع کنم نه چادرم را

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
شوهرم من دیوونه شده میگه بریم خارج دیروز پیراهن کوتاه پوشیده بودم جلو مادرشوهرم دستمو محکم گرفته می ...

وای چقدر جالب منم دیشب خونه مادرشوهرم بودم شوهرم موهام تو خونه از روسری کانل اورد بیرون البته هیچ کس نبود گفت رفتیم خارج باید اینطوری باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ايشالا كم كم راضي ميشع بهش فكر نكن مهم اينه ك باهم خوشبخت باشيد❤️

مرسی عزیزم میگم چه اسم کاربریت خوشمزه من که عاشق تخمه ام 

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
مرسی عزیزم میگم چه اسم کاربریت خوشمزه من که عاشق تخمه ام 

لطف داري گلم😂

منم خيلي تخمه دوست دارم ❤️😍

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
عزیزم یعنی هر کی مانتوییه یا ی ذره موهاش بیرونه بی دینه خدا پیغمبر شرش نمیشه؟

عزیزم ایشون کلا داره یه چیز دیگه میگه بنده خدا 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ببین ریشه ی این مساله کجاست. چی شد که به اینجا کشید؟ 

ریشه مساله خانواده بی دینش هستن واقعا به هیچی هیچی اعتقاد ندارن با لاک نماز بخونن این لاک همیشه روی دستشون من موندم نماز هیچی غسل چطور میکنن البته من هیچ وقت درمورد مسائل دینی بهشون چیزی نگفتم اعتقاداتشون به خودشون مربوطه ولی خب روی شوهر منم تاثیر گذاشتن

ریشه مساله خانواده بی دینش هستن واقعا به هیچی هیچی اعتقاد ندارن با لاک نماز بخونن این لاک همیشه روی ...

عزيزم اونا كارشون درست يا غلط به خودشون مربوط شما هم حجابت به خودت مربوط اينا چيجوري پس شمارو كه چادرين قبول كردن؟ اگر اول اكي بوده الان ديگه نبايد اذيت كنه 

١ درصد فك كنين سركاريه!

من آزاد و راحت لباس می‌پوشم و به آزادی حجاب معتقدم

اما

اگر شما رو از اول محجبه و چادری دیده و پسندیده و ازدواج کردید پس حق نداره به زور نظرش رو به شما تحمیل کنه و این خلاف احترام به آزادی‌های فردی محسوب می‌شه

برعکس‌اش هم به همین منوال یعنی اجبار به حجاب و چادر درست نیست

حالا موندم چطوری منصرفش کنم نریم خارج  خانما بین شما کسی بوده بی دین بوده باشه بعدش مومن وباخد ...

من قبل ازدواجمون بی حجاب بودم ولی وقتی ازدواج کردم به انتخاب خودم چادرسرکردم ولی هنوز مومن باخدانشدم لیاقتش را ندارم ولی حجابم رارعایت می‌کنم اگه مانتویی هم بشم باز دوست دارم مانتویی بلند وشال بلند بپوشم که حجاب داشته باشم 

برعکس شوهره منه، متنفره از این مانتوهای جلو باز، هر بار که میخوام مانتو بخرم کلی مکافات دارم با سلیقش. بهم نمیگه چادر بزن اما دوست داره مانتوی بلند و شیک بپوشم. میگه شیک بگرد اما با حجاب. مجرد که بودم مانتوی کوتاه میپوشیدم موهامم تا حدی میگذاشتم بیرون ولی الان دیگه نه. کلا هر زن بی حجابی هم که میبینه میگه ارتباط بی ارتباط. من یه کم از رفتارش معذبم

كاره همشرت غلط چون شمارو از اول همينجوري ديده و قبول كرده باهاش حرف بزن بگو من اينجوري راحتم اون اجا ...

دقیقا موقعی که دوران اشناییمون بود من بهشون گفتم من تیپ و ظهارم اینطوره اون موقع اصلا عاشق چادری بودن من شده بود اینقدرمحجبه بودم و ارام بودم حالا نمیدونم چرا برعکس شده نماز نمیخونه هیچی دیگه شورش تو بعضی مسائل در آورده خیلی بدتر از اون چیزی که بخوام توضیح بدم محرم و امام و همه را مسخره میکنه خیلی اوضاعش بد شده

دقیقا موقعی که دوران اشناییمون بود من بهشون گفتم من تیپ و ظهارم اینطوره اون موقع اصلا عاشق چادری بود ...

شما بايد باهاش حرف بزني يا در صورت لزوم مشاوره بري چون كاره ايشون غلطه كه انگار يهو رنگ عوض كرده 

١ درصد فك كنين سركاريه!