2777
2789
عنوان

شوهرم میگه موهات بذار بیرون چادرت هم بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 5336 بازدید | 85 پست

با اینکه خودم چادر نمیپوشم و اعتقاداتیم ک گفتین منم ندارم ... ولی این پوشش شماست ... خودتون باید در موردش تصمیم بگیرید... کاملا دوستانه و منطقی اینو با همسرتون درمیون بزارین

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چطور میشه یه ادم اینقدر عوص میشه تعریف ازخودم نکنم ولی من قیافه قشنگی دارم نمیدونم چطور این حرفا را میزنه دوساله فقط عروسی کردیم ادم میمومه چی بگه

نميدونم مردا چ مرگشونه زني ك دوست داره ازاد باشه رو محدود ميكنن و زني ك خودش دوس داره چادري باشه ر ...

من دوست دارم مانتویی بشم نه جوری که جلف بشم وتودید اسپرت وشیک ولی شوهرم نمیزاره اگه دلمش هم  بخواد بخاطر حرف فامیلش نمیاره وگرنه وقتی بادوستامون میریم بیرون نمیازه چادر بپوشم 

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟

شوهر من وقتی اوند خواستگاریم گفت از چادریا خوشم نمیاد

اما اللن میگه دوست دارم چادر بپوشی

منم کلا محلش نمیدم

والله

اختیار تومبونمونم نداریم انگار

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

من تو خونه به خودم میرسم ولی باشه از این به بعد بیشتر میرسم 

منشا این همه بی دینی مادرش هست که واقعا هیچی حالیشون نیست و من با اینکه میدونستم مادرش اینطور هست ولی بازهم همسرم انتخاب کردم و روی همسرم تاثیر گذاشتن 

شوهرم من دیوونه شده میگه بریم خارج

دیروز پیراهن کوتاه پوشیده بودم جلو مادرشوهرم دستمو محکم گرفته میگه رفتیم خارج خانومم باید از این تیپا بزنه😕😕

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
من دوست دارم مانتویی بشم نه جوری که جلف بشم وتودید اسپرت وشیک ولی شوهرم نمیزاره اگه دلمش هم  بخ ...

عزيزم

ايشالا كم كم راضي ميشع

بهش فكر نكن مهم اينه ك باهم خوشبخت باشيد❤️

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
واقعا چطور میشه یه ادم اینقدر عوص میشه تعریف ازخودم نکنم ولی من قیافه قشنگی دارم نمیدونم چطور این حر ...

موهات رانزار بیرون وقتی باخودش میری بیرون مانتویی باش وقتی تنهایی چادری

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
من تو خونه به خودم میرسم ولی باشه از این به بعد بیشتر میرسم  منشا این همه بی دینی مادرش هست که ...

حتما برو مشاور کارت سخته یکم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بهش بگو دوست ندارم جلب توجه کنم بگو دوست دارم زیباییهام فقط برای تو باشه. تو خونه خیلی به خودت برس هر روز آرایش کن و تیپ بزن. مهربون تر از همیشه باش. به نیازهای جنسیش خیلی توجه کن. حتی توی این اختلاف نظر هم با مهربونی و دلبری حرفت رو بزن هیچ وقت جبهه نگیر یا اخم و تخم نکن. مطمئن باش جواب میده و دوباره شبیه تو میشه. خدا هم کمکت میکنه ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

میخوام از فردا برم مانتوهای قشنگ بخرم سه تا روسری و سه تا ساق دست ست هم بخرم یکم قشنگ تر و مرتب تر تیپ بزنم 

مادرخودشون کل موهاش بیرونه ولی یه تیمی میزنه انگار از کدوم فضا اومده احساس باکلاسی هم میکنن ولی من نمیدونم جطور این دید پیش اومده من که چادریم انگار بی کلاسم 

بهش بگو دوست ندارم جلب توجه کنم بگو دوست دارم زیباییهام فقط برای تو باشه. تو خونه خیلی به خودت برس ه ...

ممنون انشاالله باشه من از فردا هم تیپ خونم هم تیپ بیرونم بهتر میکنم