2777
2789
عنوان

شوهرم میگه موهات بذار بیرون چادرت هم بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 5351 بازدید | 85 پست

خانما اقایون این خزعبلات چیه تو مغزتونه

آی دین و ایمون مردمو گرفتن دیکه چه حرفیه؟!

دنیا محل امتحان انسانه، در قران خدا میفرماید شمارا با نقص در اموال، ثمرات،جان و فرزندانتان می آزماییم. خوب دوران اقتصادی احتماعی فعلی و نواقصی ک تو زندگیامونم هس امتحان الهی هس.

سر ایمان خودتون بمونید.

اینجا فانیه و آخرت جاودانه و باقی. بعد مرگ خدا نمیگه باشه حالا چون فلان مدیر تو کشورت اختلاس کرد یا قیمتهای کشورتون رف بالا، حالا توام نماز نمیخوندی‌ حجابت درست نبود، روزه میخوردی، محرم نامحرم حالیت نبود، پیش نامحرم ارایش میکردی میرقصیدی ، غیبت میکردی، عیب نداره، فدای سرت!!!

نه عزیزم اون مدیر و مدیران خطاکار اندازه خودشون عقوبت میبینند و ب جای خودشون، شمام ب جای خودت ...

بترسید واقعا بترسید...

انسان موجودی نیس ک این روزها در خیابانهای تهران میبینید، موجودی که میخوره میخوابه میزاعه میگرده میرقصه رابطه داره و تمام !! نههههه

انسان بز گردنش صدهانوع تکلیف الهی داره.

انسان مسوله در برابر تک تک گناهان و غفلتهاش...

کمترین کار خطا و گناهی ک کنیم عقوبت و کیفر سخت داره، شکنجه و عذاب و آتش داره... ب خودتون بیایید ما حیوان نیستیم ک اینهمه دور از یادخدا و عبادت و تدین زندگی کنیم.

اصلا این حکومت بره، حکومت لاییک و بی دین بیاد

خودتون چی؟ وجدان ندارید؟ خدا ندارید؟ خدا ازتون تکالیف و وظایف مختلف نخاسته؟ حدود الهی رو تعیین کرده؟؟؟؟؟

با بهانه اینکه دولت فلان نواقص رو داره، آخرت خودتونو تباه نکنید.... ازماگفتن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خانما اقایون این خزعبلات چیه تو مغزتونه آی دین و ایمون مردمو گرفتن دیکه چه حرفیه؟! دنیا محل امتحان ...

چرا یهو اینطوری شدی احساس کردم اگه پیشن  بودی الان دادمیزدی واینارا میگفتی

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخا مک از دوم راهنمایی تا الان جادری هستم الانم ۲۵ سالمه اصلا نمیتونم بدون چادر باشم 

درنیار، چون از چادر شروع میکنه یکروز دیدی ب پیرهنیم ک بیرون تنته گیرداد و گفت درار، خدا نکرده. نه گوش نده، تو هدایتش کن سمت خدا...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
چرا یهو اینطوری شدی احساس کردم اگه پیشن  بودی الان دادمیزدی واینارا میگفتی

اخه نمیدونی من میرم هفت حوض تهران شاخ درمیارم

ملت کاراشون ، کثافت کاری بعضیا تمومی نداره

آدم عروسیش انقد ارایش نمیکنه

رقابت بعضیا شده تو شلوار تنگ تر و تاپ تنگتر و مانتوهای بازتر و قیافه های جیغتر

اخه شرم کنید...

یکسریم ک سگ میلوله تو دست و پاشون!!! 

اخه تاکجا میخاید پیش برید؟؟؟؟

اینهمه رنگ و ادا و جیغ بازی که چی؟ 

اخه ماهواره بیاد کل کانالاش برهنه شن‌، ده نفر باهم رابطه برقرارکنن نشون بده

توام باید تقلید کنی؟؟؟ انگار نه انگار دینشون چی بوده، کشورشون، اجدادشون...

مادربزرگاتونم همینطور بودن؟! یا خانمای سنگین و باخدا و ساده پوشی بودن که خیلیم عزیز بودن؟؟

این کارا چیه؟؟؟؟ اخه دیگه پسرام حالشون بهم میخوره ازینهمه رنگ و لعاب و جلوه گری...اصلا عفاف و پاکی و سادگی شده کیمیا...

افتخار میکنم ک ساده و بی آرایش و کاملا باحجاب میرم بیرون و میدونم که دوروز دنیا ارزش اینهمه گناه و رقابت و حسادت و ملعبه شدنو نداره

اخه نمیدونی من میرم هفت حوض تهران شاخ درمیارم ملت کاراشون ، کثافت کاری بعضیا تمومی نداره آدم عروسی ...

چی بگم خواهر بعضیا شاید خودشونازدن به کوری وکری 

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟