2777
2789
عنوان

شوهرم میگه موهات بذار بیرون چادرت هم بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 5352 بازدید | 85 پست

حالا اگه خواسته اش را بهت نمیگفت و تو خیابون همش به خانم های مانتویی نگاه میکرد خوب بود بیچاره راحت بت گفته مگه کشورهای مسلمان دیگه چادر دارن شما هم موهات را بکن تو مانتو هام خدارا شکر همه بلند تو بورسه بپوش نه قراره جاییت پیدا باشه نه گناهی بکنی 

عزیزم کاش ساده شو میذاشتی  این ختم برام سخت میشه خیلی هم دوست دارم چله زیارت عاشورا بگیرم الت ...

خواهش میکنم،اخه چله ست دیگه اسمش روشه،به یادت هستم،محتاجیم به دعا

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر راه شوهرت درست نیس، داره دور میشه

گوش نده، خدا گفته وقتی شوهر خلاف خاست خدا حرف زد، گوش ندی

ببین الان ب حرفای غلطش گوش بدی، مو بیروت بزاری، مانتوی جلب توجه کننده و غیرموقر بپوشی، خدا اون دنیا ب خودت گیر میده...نمیگه چون شوهرت میخاس باشه عیب نداره!!! مراقب باش خیلی.

فایلای مذهبی ازسخنرانان و علمای بزرگ گوش کنید

همینطور قران ببین کدوم دعاها و آیات برای افزایش ایمانه بخون.

وحشتناکه دوریش از دین و بی نمازی.... وای وای وایییییییی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ریشه مساله خانواده بی دینش هستن واقعا به هیچی هیچی اعتقاد ندارن با لاک نماز بخونن این لاک همیشه روی ...

هر مردی یا بهتره بگم هر انسانی زیر ۱۲ سال شخصیتش شکل میگیره. اینو من نمیگم. فروید روانشناس میگه. بعد از ۱۲ سالگی تغییر دادنش سخته ولی شدنی.ـولی برای تغییرش باید زمان گذاشت و اراده کرد. 

دقیقا موقعی که دوران اشناییمون بود من بهشون گفتم من تیپ و ظهارم اینطوره اون موقع اصلا عاشق چادری بود ...

وای چقدر بد دیگه فکرکنم اوضاع اقتصادی بهش فشار آورده

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟

منم تاحدودی مشکل شما رودارم البته نه به شدت شما،من زمان ازدواج چادری بودم وشوهرمم دنبال خانم چادری میگشت،تااین اواخرحس کردم دوست داره مانتویی بشم،البته مستقیم نمیگفت ولی بعضی اوقات میگفت نیازی نیست همه جاچادربزنی منم به خاطردل شوهرم(بااینکه خیلی به چادرم وابستم) بعضی جاها بدون چادرمیرم البته باحجاب کامل.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
میخوام از فردا برم مانتوهای قشنگ بخرم سه تا روسری و سه تا ساق دست ست هم بخرم یکم قشنگ تر و مرتب تر ت ...

آره عزیزم چادری خوشتیپ باش. روسریهای رنگی و مانتوهای جذاب اتو کشیده بپوش یه آرایش ملایم هم برای بیرون اشکال نداره. کیف و کفشت رو ست کن. کلا شیک بگرد. اما همیشه حرف خدا رو همچنان گوش کن. خدا پناهت باشه عزیزم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
دقیقا موقعی که دوران اشناییمون بود من بهشون گفتم من تیپ و ظهارم اینطوره اون موقع اصلا عاشق چادری بود ...

وحشتتون ازبی دینی رادرک میکنم من خودم ازچادر بدم میاد نماز وروزمم هرچی میخام بخونم بازکاهلی میکنم ولی شوهرم چون ازاول خونده ورعایت میکردیه روزی ببینم کوتاهی میکنه دلهره دارم چی شده یه مدتم خیلی کوتاهی میکردمنم همیشه بهش گوشزدمیکردم که تو نمازتو ترک نمیکردی چی شده خیلی توگوشش میخوندم 

من اشنایی نداشتم خیلی سنتی ازدواج کردیم 

پدرم با ازادواج با این خانواده مخالف بود فکر کنم اون میدونست جنین روزی میاد 

خانوادش اصلا مذهبی نیستن اصلا 

متاسفانه شوهر منم اینطوری کردن شوهرم عجیب خیلی عجیب شده به این شدت ندیده بودم  خدا کمکم کنه انتخاب خودم بوده باید چوب این کارم بخورم ولی با تمام این اوصاف عاشق شوهرمم ولی از حرفاش دلم میشکنه امروز تو تلویزیون خانمه مانتو پوشیده میگه ببین ایجوری زن باید بیاد بیرون به خدا من الانم که میرم بیرون بدون ارایش همه از من تعریف یمکنن من نمیدونم این چش شده

ببخشیداا داداشتون خیلی..... طورش ب شما رسیده دیگ. اه

از اون موقع ۱۲ سال میگذره عزیزم 

منطورم طرز فکراس ک یهو عوض میشه 

نمیدونم چرا عقاید تند تند عوض میشه

خدایا بابت همه چی مرسی
اخا مک از دوم راهنمایی تا الان جادری هستم الانم ۲۵ سالمه اصلا نمیتونم بدون چادر باشم 

الان توکشورهای مثل سوریه حجاب مودارن ولی چادری نیستن وبلوز وشلوارن،حجاب نباید با چادر باشه میشه بامانتوهم حجاب داشت 

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟