من دخترم یک سالشه هنوز راه نمیره😞دلم لک زده واسه راه رفتنش...ازمبل و اینا بالا میکشه گاهی هم چند ثایه رو پا وامیسه ولی زودی میشینه..چیکار کنم راه بره😵😵😵پس فردا تولدشه واسش یه لباس عالی سفارش دادم دلم میخواد با لباسش راه بره منم غش کنم واسش😓
پیشاپیش تولدش مبارک عزیزم.نگران نباش راه میوفته. من دخترم ده ماهگی راه افتاد
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر من ده ماهگی راه افتاد الان 11 ماهشه کامل راه میره و میدواه پسرم هم ده ماهگی یکی دوقدم میرفت 1سالگی کامل راه میرفت ولی جای نگرانی اصلا نداره که راه نمیره