2777
2789
عنوان

👈🙌خانموما بچتون چند ماهگی راه رفت؟🙌👉

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 27 پست

پسر منم ۱۱ ماهشه تازه میگیره از جاش بلند میشه یه ذره هم در راستای مبل در حالیکه مثل عنکبوت به مبل چسبیده راه میره

عجله نکن ان شاءالله که به زودی راه میفته بعد که لباس رو تنش کردی یه عکس از خانم خوشگل بزار ببینیم

🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحالت ایشالا زنده باشه

ممنون عزیزم همچنین برا شما😍😚

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
۵ماهکی نشست. ۱۲ماهگی ۴ دست و ما ۱۴ ماهگی راه رفت تنبل خانوم. ولی از۹ ماه کامل حرف میزد

اره دختر منم زود شروع کرد بابا گفتن

ماما به به بابا رو میگه ولی شله انگار جون نداره زود میشینه..خیلی ام بهش میرسم

اره دختر منم زود شروع کرد بابا گفتن ماما به به بابا رو میگه ولی شله انگار جون نداره زود میشینه..خیل ...

نه ۹ ماهه جمله میگفت😐مثل بچگی خودم.

البته بیشتر خودم میفهمیدم چی میگه.

درضمن تا یکماه دیگه دخترتون راه میره.

وااای خیلی لحظه شیرینه وقتی تعادل میگیره و دوسه قدم راه میاد و تپی میفته.خدا ب همه ارزومنداش بده انشالله

نه ۹ ماهه جمله میگفت😐مثل بچگی خودم. البته بیشتر خودم میفهمیدم چی میگه. درضمن تا یکماه دیگه دخترتو ...

الهی امین

ماشالا به دخترتون😍😍😍😍

ایشالا هرکی نداره خدا بهش بده..

قربون وقتی ک راه بره😍😍😍😍😍