2777
2789
من فقط نظر خواستم.باهم مهربانتر باشیم

استارتر من نظر واقعیم رو بگم 

ببین نه اینکه خوب نباشه ها؟ ولی به نظرم تو خونه یه چیز دیگه صداش کنید . اسم برادر من علیرضاست ولی تو خونه یه چیز دیگه صداش می کنیم بقیه ی اعضای فامیلمون هم همین طورن بازم هرطور خودت صلاح می دونی دوستم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هميشه تو هرتاپيكي يه عده هستن گند بزنن به روند طبيعي تاپيك و تشنج ايجاد كنن اماده حمله و قورت دادن ديگرانن نميتونن منطقي حرف برنن شروع ميكنن به نشون دادن شخصيتشون

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اونا فعلا توهین کردن ک ما دوس نداریم و فلان و عربه و قشنگ نیس

نگفتن دوس نداریم استارتر پرسیدن اگه شما بودین این اسمو میذاشتین ی عده گفتن ن ولی توهین نکردن

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
خیلی ناراحت شدم اکثرا نه گفتن شوهرمو نمیبخشم😔

عزيزم  حالا كه گذاشتي نظر سنجي نكن چون نظرات متفاوته و ممكنه مثل الان دو دل بشي و به شك و ترديد بيفتي ❤️

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
میخاستم بذارم رها اون نذاشت😢

خب ميتونين كلا رها صداش كنيد مثل بچه هايي كه اسمشون تو شناسنامه با اسمي كه صداشون ميكنن متفاوته

دوست عزیز زهرا اسم قشنگ و پرمعنایی هست

اسم زهرا رو عوض نمیکنن

اما شاید بشه تغییرش داد و مثلا بشه نازنین زهرا

مطمین باشین دخترتونم سرزنشتون نمیکنه 

مثلا صدیقه هم لقب حصرت زهراست

ولی الان کسی این اسمو نمیزاره یا حداقل من نشنیدم

ولی زهرا هنوزم خیلی طرفدار داره

سایت ثبت احوالو ببینین