2777
2789
عزیزم قراره نظربدیم نه اینکه به سلیقه و نظرات دیگران توهین کنیم

ندیدی شما اسم عربه و ایرانی بهتره اگ بحث اینه منم اینو گفتم برن همون آتریسا و عجق وجق بزارن دگ ب اسم ما توهین نکنن

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معلومه اسم خودت زهر است به هرحال اسمی هست که قدیمی شده مامان من اسم مادربزرگش زهرا بوده بعد ا ...

هیچ وقت قدیمی نبوده و نیست اگه تو آمار گیری اسما دقت کنین تو اخبار اسمای زهرا و فاطمه واسه دخترا و علی و محمد واسه پسرا پرطرفدارن

چقدر بی منطق جواب دادین، من اصلا از اسمای عربی خوشم نمیاد اما این دلیل نمیشه به کسیکه اسم عربی ...

عزیزم در حدی نیست این نظر سنجی ک بخوام کل کنم و دهن ب دهن بزارم.....لطف کنین اسم رو مسخره نکنین اگ بحث تمسخر باشه اسمای عجق وجق مسخره ترن....موفق باشی

هیچ وقت قدیمی نبوده و نیست اگه تو آمار گیری اسما دقت کنین تو اخبار اسمای زهرا و فاطمه واسه دخترا و ع ...

بله شما دقت کنی برای دهه ی هشتاد اسمه تینا و هلیا و تارا و بیتا و درسا پر طرفدار بوده ولی الان کسی اسم بچه اش رو اینا نمی زاره برای دهه ی نود

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
اونا فعلا توهین کردن ک ما دوس نداریم و فلان و عربه و قشنگ نیس

منم گفتم ن این اسمو برای دخترم نمیذارم چون اسم اصیل ایرانی رو بیشتر دوس دارم در ضمن به بقیه هم توهین نکردم،شما هم میتونستی بدون توهین به بقیه حرفتو بزنی،من حضرت زهرا رو دوس دارم اما از عربای الآن متنفرم،اونا اسامی ایرانی رو برای خودشون ننگ میدونن

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
عزیزم در حدی نیست این نظر سنجی ک بخوام کل کنم و دهن ب دهن بزارم.....لطف کنین اسم رو مسخره نکنین اگ ب ...

عزیزم شما بهتره حرمت اسمت رو نگه داری و مودب باشی

کسی که این اسم های مقدس و مذهبی رو بچه ش میداره باید خیلی تو تربیتش هم دقت کنه که حرمت اون اسم زیر سوال نره.... 

عزیزم در حدی نیست این نظر سنجی ک بخوام کل کنم و دهن ب دهن بزارم.....لطف کنین اسم رو مسخره نکنین اگ ب ...

کسی مسخره نکرده و شما دارید به همه توهین میکنید، هر کس نظرشو گفته. چرا تعصب الکی دارید. یکی بگه این اسمو دوست نداره یعنی مسخره کردن؟ استارتر هم نظر خواسته، بعضیا گفتن اره بعضیا هم گفتن نه. همینه پیشرفت نمیکنیم چون نمیتونیم به نظرات حتی مخالف احترام بذاریم... حالا اینکه یه نظرسنجی ساده ی اسمه... بیخیال دوست عزیز

عزیزم شما بهتره حرمت اسمت رو نگه داری و مودب باشی کسی که این اسم های مقدس و مذهبی رو بچه ش میداره ب ...

چشم معلم اخلاق میرم سر خاک مامانم بهش میگم یکی از کاربرا بهم گفت ادبت نکردن....مرسی از لطفت.....

کسی مسخره نکرده و شما دارید به همه توهین میکنید، هر کس نظرشو گفته. چرا تعصب الکی دارید. یکی بگه این ...

دیگه گذشت

اسم ائمه رو عوض نمیکنه ثبت احوال

تو خونه نورا  مثلا صداش کن.نورا یعنی همون زهرا.

یه اسم دوم امروزی واسه تو خونه بزار براش.

من خودمم دو اسمه هستم

🎀کاربر قدیمیم🎀البته اهمیتی نداره صرفا جهت اطلاع گفتم💞