2777
2789
عنوان

# نه به نذری دادن در محرم😕😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 111 پست

نذرتون قبول 

این هم نذر دادن پس نه به نذری نیس.

یه چیزی من خودم حس میکنم کلی ادمای نیازمند میان تو مراسمای امام حسین و شب احیا که فقط شام ببرن برا خانوادشون  وبه امیدی میان تو مراسم امام حسین.تو این شرایط بد اقتصادی کاری که شمام میکنید قابل احترامه.ولی یجور نگیم که این مسائل کمرنگ شه چون بعضیا فقط ظاهرو میبینن واصلا به چیزدیگه توجه نمیکنن وچون ته تهش هممون وقتی از همه جا ناامیدیم میریم دست به دامن خدا و اهل بیت میشیم که پیش خدا ابرو دارن.

شرمنده طولانی شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم دارن  نذری ندادن رو رواج میدن .  میگن فقط به فقرا 

ماه های دیگه هم فقرا هستن  همه ماه ها در حد وسعتون کمک کنید ولی هزینه کردن برای اهل بیت  برکت میاره 

یاد امامو تو  دل  بچه کوچیک و  جوون ودوست  زنده میکنید 

دین زنده میمونه 

حال و هوای محرم میمونه 

کنار همدیگه حالو هوای محرمو  زنده نگه داریم 

خیلی از فقرا تو این نذریا شب سیر میخوابن 

توهین به استارتر نشه  نذرتون قبول ❤

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
عالم ! 

عالم دیگه. کسی که علم داره راجع به اون موضوع. 

بر وزن  فاعل 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
کم کم دارن  نذری ندادن رو رواج میدن .  میگن فقط به فقرا  ماه های دیگه هم فقرا هستن & ...

خدایی بیاید و مارو از  نذری امام حسین محروم نکنید😐حالا چون دستمون به دهنمون میرسه نباید بشینیم سر سفره ی امام حسین؟هم نذری میدیم هم به فقرا کمک میکنیم.ای قربونش برم که به برکتش اینهمه جنب وجوش میوفته تو دل مردم که هوای اونایی که دستشون تنگه بیشتر داشته باشن ❤

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
کم کم دارن  نذری ندادن رو رواج میدن .  میگن فقط به فقرا  ماه های دیگه هم فقرا هستن & ...

واقعا.اتفاقا امروز داشتم به همسرم میگفتم نکنه تو اینده بچه هامون اعتقادشون به این چیزا نباشه دلم گرفت یدفه.

از بس یه چیزایی ادم از بعضیا میبینه میشنوه نگران میشه

واقعا غذایی که به اسم امام حسین‌پخته شده حال ادمو خوب میکنه.بهش میچسبه.من از قیمه‌متنفرم ولی عاشق قی ...

چقدر بيشتر هوس كردم😬 

بحث قيمه ي امام حسين داغه 

انشالله هركس منتظره دامنش سبز بشه سال ديگه با نينيش بشينه سر سفره ي امام حسين براي منتظرا دعا كنيم 😊

التماس دعا از همه

خدایی بیاید و مارو از  نذری امام حسین محروم نکنید😐حالا چون دستمون به دهنمون میرسه نباید بشینیم ...

عزیزم خیلیا وضع مالشون خوبه.

هردورو میدن.

من خودم نذری محرمو دوست دارم.ولی شهرما هرکی فقط به فامیل و اشنای خودش زنگ میزنه.البته ماهم از فامیلا بهمون میرسه☺