2777
2789

ولی خیلیییی دوست داشته باشه ،با خانوادش اومدن خواستگاری خانواده خوبین ،وضعش خوبه ،خیلی با ادب و محترمه و خودشو تو دل خانوادت جا کرده ولی ۲سال ازت کوچیکتره و حسی بهش نداری یعنی نه ازش خوشت میاد نه بدت میاد چیکار میکنید؟ 

بعد اینکه چند بارم باهاش رفتید بیرون ولی بازم حسی بهش نداری هیچی به هیچی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه مرداخیلییییییی دیر پخته میشن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حسی نداری ک بیخیال ولی دو سال کوچکتر مشگلی نداره

خیلی درگیرم کرده ،نگاهم بهش انگار خیلی بچست حالا آخه ۲سال که چیزی نیست ولی نمیدونم چرا انقدر حساس شدم روش

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اگه دوسش داشتی مشکلی نبود 

ولی حالا که دوسش نداری پس ولش 

این وسط بحث سن نیست بحث علاقس 

بعدم دو سال تفاوت سنی به جایی نمیخوره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

متاسفانه مرداخیلییییییی دیر پخته میشن

نه اصلا با احترام حرفت رو رد میکنم من رلم ۲۳سالشه خودم ۲۵ کلا اخلاق و رفتار و همه چیش میخوره به کسی که نزدیک ۳۴سالشه یعنی اون ب من میگه بچه

اینکه دو سال ازت کوچکتره واقعا مشکلی نداره

چون اختلاف سنیتون زیاد نیست 

ولی اینکه بهش حسی نداری مشکل داره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه اصلا با احترام حرفت رو رد میکنم من رلم ۲۳سالشه خودم ۲۵ کلا اخلاق و رفتار و همه چیش میخوره به کسی ...

رل با مردی که میری باهاش زیر یه سقف زمین تا اسمون فرق داره

کلا مردا تا نرفتی باهاشون زیر یه سقف یه اخلاق دارن بعدا که میری اصلا اکثر اخلاقاشون عوض میشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........