2777
2789

ده روز بعد مصاحبه زنگ زدن

گفتن یه هفته بیا آزمایشی کار کن

این اذیتم میکنه که هنوز آگهی استخدامی شرکت هم تو دیوار هست. 

چون کار تو شهرک صنعتی هست و راهش دوره گفتن این یه هفته سرویس نداره

قشنگ یه میلیون هزینه رفت و امدم با اسنپ میشه 

خیلی دوست دارم استخدام بشم بعد این یه هفته.... واقعا نیاز به کار دارم 

تجربه دارا بگید لطفا

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

حالت بچگی نداشته باش که هرچی گفتن قهر و گریه کنی. کاری که بهت میسپرن رو خوب گوش بده بعد تکرار کن که ببینی کامل متوجه منظور شدی یا نه بعد با دقت و سرعت انجام بده.  قبل شروع کار هم بد نیست بگی پدری برادری کسی برسوندت و حتی محیط کار رو ببینه . 

حالت بچگی نداشته باش که هرچی گفتن قهر و گریه کنی. کاری که بهت میسپرن رو خوب گوش بده بعد تکرار کن که ...

ممنون عزیزم.... خیلی نگرانم اخه سابقه کار هم ندارم من و تازه فارغ‌التحصیل شدم 

محیط کار رو واسه مصاحبه خودم رفتم و دیدم چون کارفرما خانومه و اکثرا خانوم بودن بیشتر دوست دارم برم اونجا 

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم.... خیلی نگرانم اخه سابقه کار هم ندارم من و تازه فارغ‌التحصیل شدم محیط کار رو واسه مصاحب ...

انشالله موفق بشی. همه تا یه مدت تو محل کار یاد میگیرن چطور کار کنن. ولی اخلاق خیلی شرطه. اینکه  زود قهر نکنی و زود گریه نکنی و جواب پس ندی و احترام بقیه رو حفظ کنی مهمه. هر چیزی رو بلد نیستی بپرس که چطور باید انجام بدی . 

انشالله موفق بشی. همه تا یه مدت تو محل کار یاد میگیرن چطور کار کنن. ولی اخلاق خیلی شرطه. اینکه زود ...

باشه حتما

من آدم سرسختی هستم، هیچی نمی تونه باعث بشه گریه کنم 😁

ممنون از راهنماییت ❤️

یه چیز مهم هم اینه که معمولا وقتی یه نفر شروع به کار میکنه همه دارن می‌سنجند  و ارزیابی میکنن اینجوری در نظر بگیر که اونجا همه بیشتر از تو سابقه دارند و تو هم داری کارآموزی میکنی اصلا اصلا جواب پس نده  و فقط و فقط سعی کن یاد بگیری اون احترامی رو که شایسته معلمه بزار تا اونا هم راغب بشن بهت یاد بدن

یه چیز مهم هم اینه که معمولا وقتی یه نفر شروع به کار میکنه همه دارن می‌سنجند و ارزیابی میکنن اینجور ...

باشه حتما