2777
2789
عنوان

# نه به نذری دادن در محرم😕😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 111 پست
ما ماه رمضون سبد کالا دادیم بعضی مردای محترم خانواده برده بودن فروخته بودن یا خرج عمل کردن یا ..و

بله متاسفانه خیلی از این خانوادها معتادن سرپستشون

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای نزری هم تبرکه و خوبه

البته روش شما هم عالیه

قبول باسه

من عشقم قیمه نزره

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
نخوندم  ولي من عاشق قيمه ي محرم😍😍😍😍

منممممممممممممممممم

اصلا نذری ی چیز دیگس...

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

عزیزم این سبد کالا هم همون نذری محسوب میشه چرا مینویسی نه به نذری !! در اصل شما نذرتونو به شکل بهینه تری ادا میکنید با همون مقدار وجه در نظر گرفته شده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

درسته اینم نذره دیگه.ولی پولی که ماتوی هیئتمون جمع میکنیم بیشتر ازاین حرفا میشه.پارسال هیئت ما توی دهه اول محرم بیست میلیون فقط از خانما پول جمع شد.بعد چندنفر مسئولن میرن خانواده های نیازمند رو پیدا میکنن واین پول بینشون تقسیم میشه و خودمون هم سر سفره ی امام حسین میشینیم و غذا میخوریم.نذرتون قبول باشه

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

مثل چایی ک تو خیمه اا میدن

وااای

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
قبول باشه ازتون .  ولی من اعتقاد دارم برای امام حسین باید خرج کرد و  تمام مردم استفاده کن ...

آفرین. نذری دادن جز شعائر هست و حفظ شعایر حسینی خیلی مهمه. 

البته نظر استارتر محترمه اما عنوان تامیک علط اندازه. چون روا نیست تو خیلی از مجالس عزاداری اباعبدلله گرسنه بیان بیرون و برن خونشون

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ