2777
2789
عنوان

# نه به نذری دادن در محرم😕😰😰

4098 بازدید | 111 پست

سلام خانوما.

راستش من زیاد از مسائل شرعی سردر نمیارم.پس خواهشا نریزید سرم☺

میخوام تصمیمی که شوهرم و چندتا از آشناها و فامیلمون گرفتن براتون بگم بلکه 4 نفرم مثل خودم اغفال کنم😁😁

ما (شوهرم)هر سال محرم گوسفند قربونی میکنیم و گوشتشو بین همسایه و فامیل و اشنا تقسیم میکنیم.

چندوقت پیش شوهرم گفت امسال از گوشت نذری به خواهربرادر و مامانم اینا و همسایه ها نمیدیم.چون میدونیم اینا حقیقتا محتاج این گوشت نیستن.حتی سر سوزنشو هم خودمون برنمیداریم و بین چندتا خانواده فقیر تقسیم میکنیم.اما فقیر آبرومند.خودمون که یکی هم سراغ نداشتیم ولی چندتا از دوستای شوهرم که خیرن میشناختن که تقریبا بیشتر از بیست خانواده آبرومند تو شهر کوچیک خودمون پیداشد.

تا دیشب قرار بر همین کار بود که یهو یکی از دوستامون واسه شب نشینی اومدن خونمون و بحث نذری شد که نظرمونو عوض کردن!

گفتن گوسفند چنده؟؟

چقدر میخواین پول بدین؟؟شوهرم گفت شاید 900 شایدم یک میلیون.گفتن خب بنظرتون اون ادم فقیر با اون گوشت چکار میکنه؟؟

غیراز اینه که با کلی خرج که خودش میکنه واسه لپه و لوبیا و سبزی خورشتی و رب و روغنو برنج نهایت توی دو وعده میخورشو تمام؟؟؟؟

گفتیم مگه شما پیشنهاد دیگه ای دارید که اونام از تجربه ی خودشون و عوض کردن مدل نذری شون برامون گفتن.

گفتن ما هرسال قورمه سبزی داشتیم اما پارسال همون هزینه رو به افراد آبرومند و فقیر سبد کالا دادیم که شامل:

پنج کیلو برنج

یک عدد مرغ

دو عدد روغن

دو بسته ماکارانی

دو قوطی رب

یک بسته نمک

یک بسته سویا

و کمی چای و قند 

میشد.

میگفت یه خانواده ی فقیر با این اقلام یک ماه شایدم دوماه سر کنه ولی با یکم گوشت نهایت دو سه وعده.میگفت هربار که مثلا داره از چند قطره روغن شما استفاده میکنه خدا هم اون خوشحالیشو میبینه و مطمئنا خیرش به زندگی خودتون برمیگرده.

از حق نگذریم اکثرمون نذری رو بدست دوتا ادم فقیر واقعی هم نمیرسونیم.

حالا خود دانید.ما که متحول شدیم و قرارمونو همین گذاشتیم.البته دقیقه دقیق همون هزینه رو میکنیم.اول گوسفند رو قیمت میکنیم بعد همون پولو صرف سبد کالا میکنیم😊

قبول باشه ازتون . 

ولی من اعتقاد دارم برای امام حسین باید خرج کرد و  تمام مردم استفاده کنن  تا این مراسما پابرجا بمونه 

و اینکه  هرماه درحد حقوقم و توانم  کمک میکنم برای سبد کالا 

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ایده‌ خوبیه 

ما اینجا یه خانواده آبرو‌مند میشناسیم هر‌چی‌صدقه و خیرات و‌غیره داریم‌میدیم‌به اونا 

هر‌دفعه دادیم واقعا موقع نیازشون بوده نذر‌هم‌کنیم‌مبلغشو به اونا میدیم 

من که موافقم پیشنهاد خوبیه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ما ماه رمضون سبد کالا دادیم بعضی مردای محترم خانواده برده بودن فروخته بودن یا خرج عمل کردن یا ..و

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

ما خیلی سال هم اینکار انجام میدیم هم نذری. جفتش خوبه. تعداد غداهامون نصف کردیم و.‌‌‌‌....

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

میتونیم غذا رو بپزیم ببرین بدین اطراف شهرتان مستحق هست یا به رفتگری عزیز نصف شب  گرسنه هستن

در هر صورت خدا ازتون قبول کنه اینم یه جور نذر

عنوان تایپک تون مناسب نیست بنظرم

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

فکر عالی و خوبی...نمدونم حکمت این قربونی ک خودشون همه رو میخورن چیه

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم