سلام خانوما.
راستش من زیاد از مسائل شرعی سردر نمیارم.پس خواهشا نریزید سرم☺
میخوام تصمیمی که شوهرم و چندتا از آشناها و فامیلمون گرفتن براتون بگم بلکه 4 نفرم مثل خودم اغفال کنم😁😁
ما (شوهرم)هر سال محرم گوسفند قربونی میکنیم و گوشتشو بین همسایه و فامیل و اشنا تقسیم میکنیم.
چندوقت پیش شوهرم گفت امسال از گوشت نذری به خواهربرادر و مامانم اینا و همسایه ها نمیدیم.چون میدونیم اینا حقیقتا محتاج این گوشت نیستن.حتی سر سوزنشو هم خودمون برنمیداریم و بین چندتا خانواده فقیر تقسیم میکنیم.اما فقیر آبرومند.خودمون که یکی هم سراغ نداشتیم ولی چندتا از دوستای شوهرم که خیرن میشناختن که تقریبا بیشتر از بیست خانواده آبرومند تو شهر کوچیک خودمون پیداشد.
تا دیشب قرار بر همین کار بود که یهو یکی از دوستامون واسه شب نشینی اومدن خونمون و بحث نذری شد که نظرمونو عوض کردن!
گفتن گوسفند چنده؟؟
چقدر میخواین پول بدین؟؟شوهرم گفت شاید 900 شایدم یک میلیون.گفتن خب بنظرتون اون ادم فقیر با اون گوشت چکار میکنه؟؟
غیراز اینه که با کلی خرج که خودش میکنه واسه لپه و لوبیا و سبزی خورشتی و رب و روغنو برنج نهایت توی دو وعده میخورشو تمام؟؟؟؟
گفتیم مگه شما پیشنهاد دیگه ای دارید که اونام از تجربه ی خودشون و عوض کردن مدل نذری شون برامون گفتن.
گفتن ما هرسال قورمه سبزی داشتیم اما پارسال همون هزینه رو به افراد آبرومند و فقیر سبد کالا دادیم که شامل:
پنج کیلو برنج
یک عدد مرغ
دو عدد روغن
دو بسته ماکارانی
دو قوطی رب
یک بسته نمک
یک بسته سویا
و کمی چای و قند
میشد.
میگفت یه خانواده ی فقیر با این اقلام یک ماه شایدم دوماه سر کنه ولی با یکم گوشت نهایت دو سه وعده.میگفت هربار که مثلا داره از چند قطره روغن شما استفاده میکنه خدا هم اون خوشحالیشو میبینه و مطمئنا خیرش به زندگی خودتون برمیگرده.
از حق نگذریم اکثرمون نذری رو بدست دوتا ادم فقیر واقعی هم نمیرسونیم.
حالا خود دانید.ما که متحول شدیم و قرارمونو همین گذاشتیم.البته دقیقه دقیق همون هزینه رو میکنیم.اول گوسفند رو قیمت میکنیم بعد همون پولو صرف سبد کالا میکنیم😊