من درد داشتم رفتم دکتر بهم دیکنوفناک صد داد خیلی عالی بود .وقتی دردم اروم میشد با شامپو فیروز میشستم و شوهرم سشفار میگرفت روزی دوبار خیلی عالی بود زود جوش خورد
خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هنوز زایمان نکردن ولی کلاسایی که میرفتم بهمون میگفتن نوار بهداشتی رو بزار تو کیسه فریزر بعدش بزار تو فریزر یه چند دقیقه که یخ بشه بعد استفاده کن. باعث میشه هم درد بخیه ها آروم بشه هم زودتر خوب بشه
من انقدددد درد داشتم بلانسبت سه روز مدفوع نکردم داشتم میمردم سرپا ادرار میکردم وقتی این کارو میکردم به پهنای صورتم اشک میریختم
خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
بله.بتادین فقط برای ضد عفونی کردنه.روی زخم و بریدگی نباید ریخته بشه.اگه دقت کرده باشی دکترا قبل عمل پوستو باش ضد عفونی میکنن.ولی برای زخم سرم شستشو و گاز استریل واسه خشک کردن استفاده میکنن