2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

296 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خوبین تازه زایمان کردم بخیه هام اذیت میکنن شما چیکار کردین زود خوب شدن

نمیخام عفونت کنن

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

من درد داشتم رفتم دکتر بهم دیکنوفناک صد داد خیلی عالی بود .وقتی دردم اروم میشد با شامپو فیروز میشستم و شوهرم سشفار میگرفت روزی دوبار خیلی عالی بود زود جوش خورد

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
من درد داشتم رفتم دکتر بهم دیکنوفناک صد داد خیلی عالی بود .وقتی دردم اروم میشد با شامپو فیروز میشستم ...

دیکلوفناک داده دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه زایمان کردم دقیقاشبایی که چراغ قوه گذاشتم بخیهام فرداییش افتادن

هربارمیری دستشویی بخیهاتوباشامپوبچه بشوربعد۱۰دقیقه سرشوآربگیرپدهم عوض کن سعی کن کمتربشینی

امیدت فقط به اون بالایی باشه

من هنوز زایمان نکردن ولی کلاسایی که میرفتم بهمون میگفتن نوار بهداشتی رو بزار تو کیسه فریزر بعدش بزار تو فریزر یه چند دقیقه که یخ بشه بعد استفاده کن. باعث میشه هم درد بخیه ها آروم بشه هم زودتر خوب بشه

دیکلوفناک داده دکتر

من 100بود شما چی؟

من انقدددد درد داشتم بلانسبت سه روز مدفوع نکردم داشتم میمردم سرپا ادرار میکردم وقتی این کارو میکردم به پهنای صورتم اشک میریختم 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
یک هفته اول رو بعد هربار دسشویی رفتن با اب و بتادین خودتو بشور بعدش با سشوار خسک کن یذره هم عفونت نم ...

بتادین روند بهبودی رو کند میکنه.زخم رو میخوره و نمیذاره خوب بشه.

Do not give up  
من 100بود شما چی؟ من انقدددد درد داشتم بلانسبت سه روز مدفوع نکردم داشتم میمردم سرپا ادرار میکردم وق ...

منم صده

واقعا؟؟؟

بله.بتادین فقط برای ضد عفونی کردنه.روی زخم و بریدگی  نباید ریخته بشه.اگه دقت کرده باشی دکترا قبل عمل پوستو باش ضد عفونی میکنن.ولی برای زخم سرم شستشو و گاز استریل واسه خشک کردن استفاده میکنن

Do not give up  
بله.بتادین فقط برای ضد عفونی کردنه.روی زخم و بریدگی  نباید ریخته بشه.اگه دقت کرده باشی دکترا قب ...

راست میگین

دکترم گفت اینکارو کنم..همینکارارو کردم یک هفته ای خوب شد..باز نظرها متفاوتن نمیدونم حالا

آخه متخصص بمن گفت رو زخم نزنم.گفت بتادین رند بهبودی رو کند میکنه.به قول شما نظرا متفاوتن.

دکتر من که اینو گفت

Do not give up