دوستان من تصمیم گرفتم برای ادامه درمان ناباروری برم رویان. دیروز زنگ زدم برای روز 20 شهریور وقت دادند . حالا سوالم اینه مگه نمی گفتن رویان وقتاش دیربه دیره چرا به من اینقدر زود وقت دادند؟ روال کارش چجوریه؟ آیا همه آزمایشها رو دوباره می گیرند یا من آزمایشهای فبلی رو براشون ببرم؟
سلام.نه گلم. بعد ۱۰سال وبااینکه تمام راه های درمانی روانجام دادم هنوز خدانخواسته مادر بشم،دیگه به بارداری حتی فکر هم نمیکنم،نمیدونم شما چه مشکلی دارید ولی امیدوارم هیچ وقت وارد پروسه درمان نشید وخودتون طبیعی باردار بشید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام بانو اگر هنوز هستی اینجا میخوام ببینم رویان نتیجه گرفتی
سلام.نه نتیجه نگرفتم ولی از رویان کاملا راضی هستم،هرکاری که درتوانشون بود برای ماانجام دادن از جدیدترین روشهای درمان جنین شناسی برامون استفاده کردن ولی خواست خدانیست که ما صاحب فرزند بشیم.
زنداداشم من میره اونجا بنده خدا هر چی داشت کشیدن اصلا انسانیت ندارن
مثلا آزمایشی که خودشون گرفتن شده ۴ ۵ میلیون اگه ۲۰ روز ازش بگذره یا به هر حال خودشون وقت ندن به تاخیر بیافته میگن باید دوباره همهی اون آزمایشهارو دوباره بدهی
دیگه واقعا توان ادامه دادن ندارم،۴بارپانکچر، ۲بارهیسترو،چندین بارانتقال،آزمایش های ایمنی وانعقادی،ویزیت بامتخصص زنان،ارولوژی،خون،غدد،ایمنی...وای خداوقتی به سختی هایی که تواین راه کشیدم رفت وآمدهای چندساعته به تهران و...فکرمیکنم دیوانه میشم.😞😞😥😥