2777
2789
عنوان

سوال در مورد کلینیک ناباروری رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 28859 بازدید | 87 پست
سلامپروانه جان میشه بگی کدوم پزشکاش برای خانم و کدوم برای اقا خوبن؟

سلام.پزشک خانم دکتر مشایخی ومصطفایی برای همسرتون هم دکتر صدیقی وسجادی.البته الان خبرندارم هنوز هستن یانه من ۲سالی هست  رویان نرفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.پزشک خانم دکتر مشایخی ومصطفایی برای همسرتون هم دکتر صدیقی وسجادی.البته الان خبرندارم هنوز هستن ...

من مراجعه کردم خودشون واسم دکتر مصطفایی رو زدن گف باید عکس رنگی بگیری علت معلوم شه 

همه تعریف مشایخی رو میکنن خیلی زیاد میشه تغییر داد؟

شما توی رویان عکس رنگی گرفتین؟چیجوری بود؟

سلام.تورویان نوشتن ولی من شهرخودم انجام دادم.عکس رنگی یکم درد داشت ولی نه اونطوری که بعضی ها تعریف کردن توسایت.من هم قبلش استرس داشتم وسرچ میکردم که چطور هست وباخوندن مطالب استرسم بیش تر شد ولی وقتی انجام دادم فقط یکم درد زیر دلم احساس کردم.نگران نباش دوست عزیز.

سلام عزیزم.فعلا نتیجه نگرفتم.چندروز دیگه انتقال جنین دارم برام دعاکنید فقط ۲تا جنین دارم.من ۴بار روی ...

عزیزم ببخشید هربارکه نتیجه منفی بشه واس سری بعد دوباره بایدهزینه کرد؟ یادیگه رایگان انجام میدن تامثبت بشه؟؟ 

عزیزم ببخشید هربارکه نتیجه منفی بشه واس سری بعد دوباره بایدهزینه کرد؟ یادیگه رایگان انجام میدن تامثب ...

اگر جنین فریز داشته باشیدفقط هزینه انتقال رو میدید ولی اکه جنینی نباشه دوباره پانکچر میشید وبایددوباره از نو هزینش رو بدید.

اینطوری بگم هر وقت پابزاری تو مرکز باید یه کارت پر از پول همراهت باشه.