2777
2789
عنوان

سوال در مورد کلینیک ناباروری رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 28860 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.فعلا نتیجه نگرفتم.چندروز دیگه انتقال جنین دارم برام دعاکنید فقط ۲تا جنین دارم.من ۴بار روی ...

عزیزم ما اسپرم همسرم ضعیفه تصمیم گرفتیم بریم رویان ینی از منم ازمایش سونو میگیرن من از عکس رنگی وحشت دارم عکس رنگی هم میگیرن اون روز😔

عزیزم ما اسپرم همسرم ضعیفه تصمیم گرفتیم بریم رویان ینی از منم ازمایش سونو میگیرن من از عکس رنگی وحشت ...

روز اول اگه ازمایش و سونوها کامل نباشه یا از تاریخش زیاد گذشته باشه براتون مینویسن .میتونید همون جا یا شهر خودتون انجام بدید.عکس رنگی هم باید یکبار انجام بدید.اصلا ترس نداره بعضی مراکز با بیهوشی هم انجام میدن.

ممنون جواب دادین میگن خیلی دردناکه سر همون ترسش تو دلمه

خواهش میکنم.انشاالله قبل از این که پاتو این مرکز بزاری خداخودش کمک کنه و طبیعی باردار بشی بشی مامان نی نی ها👫👨‍👩‍👧‍👦.اصلا نترس من هم کلی مطلب تو نت خوندم خیلی ترسیده بودم .درد داشت ولی درحدی که بعضی ها میگفتن نبود.

عزیزم ما اسپرم همسرم ضعیفه تصمیم گرفتیم بریم رویان ینی از منم ازمایش سونو میگیرن من از عکس رنگی وحشت ...

سلام، من هم مثل شما متولد بهمن هستم پ مشکل ناباروی دارم، البته خدا رو شکر شما به نتیجه رسیدید، ولی من اول راهم،۳۶ سالمه و همسرمم هم ۳۷ سالشه، موروفولوژی همسر منم صفر، حرکت اسپرم هم خیلی کمه، دکترا گفتن باید ای او اف انجام بدیم ، رفتم بیمارستان بهمن پیش دکتر عابدی اصل و ایشون فرمودند روز اول پریودیت بیا پیشم ، الان یکم دودلم برم یا نه! دکتر عابدی اصل گفتش وضعیت تخمدان تو خوب نیست شاید نیاز به تخمک اهدایی داشته باشی، در صورتی که وقتی آزمایشاتم رو پیش چند تا متخصص زنان دیگه هم بردم گفتش تو خوبی، مشکل از همسرته، حالا میخواستم از تجربیات شما چون مشکل مشابه من رو داشتید بهره ببرم، آیا شما رویان رفتید یا جای دیگه؟ پیش کدوم دکتر رفتید؟ در مورد نحوه درمان تون برام توضیح بدید لطفا🙏❤

سلام، من هم مثل شما متولد بهمن هستم پ مشکل ناباروی دارم، البته خدا رو شکر شما به نتیجه رسیدید، ولی م ...

سلام عزیزم انشالله هرچی زودتر دامنت سبز شه من همسرم تعداد اسپرماش کم بود که دکتر خیلی ناامیدم کرده بود به چن تا دکتر دیگم نشون دادم میگفت بخاطر کروناییه که گرفته ولی همون ماه شکر خدا تو بیخیالی باردار شدم 

سلام عزیزم انشالله هرچی زودتر دامنت سبز شه من همسرم تعداد اسپرماش کم بود که دکتر خیلی ناامیدم کرده ب ...

ممنونم، همسر من هم کرونا گرفت اما من نگرفتم، ولی مشکل ناباروری رو از سال ۹۳ متوجه شدیم اما اون موقع من آمادگی مادر شدن رو نداشتم و پیگیرش نشدم، آزمایشات قبلیش نتیجه بهتری داشت تا آزمایشاتی که جدیدا  داده، الان یکم ناراحتم که چرا همون موقع تلاش نکردم، شما از کدوم دکتر و مرکز ناباروری نتیجه گرفتید؟ آیا ivf انجام دادید؟

ممنونم، همسر من هم کرونا گرفت اما من نگرفتم، ولی مشکل ناباروری رو از سال ۹۳ متوجه شدیم اما اون موقع ...

نه عزیزم من اصن طبیعی باردار شدم ینی زمانی ک ازمایش همسرم فهمیدم مشکل داره این دکتر اون دکتر میرفتم باردار بودم ولی نمیدونستم 

کلینیک هرا بهترین کلینیک درمان ناباروری تو تهرانه بنظر من.من رفتم و درمانم رو شروع کردم و خداروشکر نتیجه هم گرفتم.

بهترین دکترای درمان ناباروری تهران تو این کلینیکه اگه بخوای ادرس سایت شونو میدم برو ی سر بزن

http://heraclinic.ir/
۶۶۹۳۳۸۶۹