2777
2789
عنوان

قدردانی از همسر

4697 بازدید | 56 پست

ما یک ماه عروسی کردیم 

هردو هم کارمندیم 

ساعت کارمون طوریه شوهرم اگه اضافه کار نمونه نیم ساعت تا چهل دقیقه زودتر از من میرسه خونه 

اگه اضافه کار بمونه یک ساعت و نیم بعد از من میاد خونه 

من هروقت برسم خونه اول حدود یک سااعت استراحت میکننم بعد پا میشم میرم ظرفی اگه باشه میشورم و چای میذارم و شام میپزم 

اما همسری بیشتر وقتا که زودتر از من میرسه خونه همون تا رسیده ظرفا رو میشوره و چای دم میکنه اگه جایی نامرتب باشه تمیز میکنه 

حالا من چطوری ازش تشکر کنم و خوشحالش کنم که هم واقعا تشکر کرده باشم هم به این کاراش ادامه بده دلسرد نشه   

آخی

عین همسر من

منم کارمندم ساعت 3 میرسم خونه همسرمم ساعت 3 میرسه

اما یوقتایی که زود میره خونه و ماموریته زود ماموریت تموم میشه ظرفامو میشوره ناهارم میپزه.

من هروقت میبینیم این کارو میکنه ازش تشکر میکنم و میگکک شرمنده چقد تو خوبی خسته شدی عزیزم

خودش خستگیش از تنش میره با این کارا

اما همسرم میگه تو هم خسته ای عین من فرقی نداره

اما یوقتایی که رو حال خوش نباشه

غر میزنه این چه زندگیه پر ظرف

خخخخخ

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چقد خوب ظرف میشوری 😁😁کی مث تومیتونه اینقد خوب ظرف بشوره اخه .. 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
انشالله دلسرد نشه.ولی مردابرای کارخونه زود سرد میشن 

داداش من بعد ۲۰ سال زندگی هنوز همه کارای خونه رو میکنه ظرف میشوره لباسا که صد در صد با داداشمه حموم و دسشویی رو فقط اون میشوره خانمشم خانه داره ولی ماشالا سیاستمدار😆

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍