2777
2789
عنوان

خیلی دلم گررررررفته😭😭😭😭😭

446 بازدید | 72 پست

نمیدونم حکمتش چیه نمیتونیم خونه بخریم.البته بگم پولمون کمه واسه خونه هایی که ماخوشمون میاد بایدهم ماشینمونوبفروشیم هم طلاهاموهم وام مسکن اوراقی برداریم درحالیکه پدرشوهرم پول داره ولی هیچی بهمون نمیده.قراربودیه مغازه بفروشه 15 تومن بده الان میگه نه دیگه پشیمون شدم داره گرونترمیشه الان هیچی ندارم بدم.6ماهه داریم میریم میایم به امیداینکه یه خونه 65 متری شده بخریم توخونه خودمون بچه دارشدم.الان کلا نا امیدشدم هم ازخونه خریدن هم ازبچه دارشدن

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

آخ آخ درد منم مثه تو هست نمیتونیم خونه بخریم خیلی نگرانم   

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ درد منم مثه تو هست نمیتونیم خونه بخریم خیلی نگرانم    

خیلی وضعیت خرابه داره خرابترم میشه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

[QUOTE=68619543]خیلی وضعیت خرابه داره خرابترم میشه[/QUO من داغونم از فکر نمیدونم چکار کنیم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

عزیزدلم...

روزی تونو از صاحب روزی بخوایید که رزاق و کریمه...

پدرشوهر کیه که خودش محتاجه!

دوست عزیزم...

از اقا صاحب الزمان، روزیت رو بخواه...

بعد بشین و نتیجه شو ببین!

اگر خواستی بیا دو نفر دیگه رو هم با امام زمانمون اشتی بده...

[QUOTE=68619543]خیلی وضعیت خرابه داره خرابترم میشه[/QUO من داغونم از فکر نمیدونم چکار کنیم 

آره واقعا منم خیلی خیلی داغونم

وضعیته منم مثله شماست پول کم داریم قرعه کشیم در نمیاد لنگ اونیم کشیم نیست اندازه پوله قرعمون قرض بده به اسممون دراومد پس بدیم یعنی دارن ولی نمیدن از شانسه بدم طلاهامو گرمی 187فروختم

بر محمدو آله محمد صلوات

من چی بگم که نمیتونیم خونه اجاره ای پیدا کنیم😢😢😢

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
آره واقعا منم خیلی خیلی داغونم

اینقد غصه میخورم نه خونه داریم نه بچه نه سرمایه آنچنانی خیلی افسرده شدم همیشه مریضم هستم