2777
2789
عنوان

خیلی دلم گررررررفته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 72 پست
عزیزدلم... روزی تونو از صاحب روزی بخوایید که رزاق و کریمه... پدرشوهر کیه که خودش محتاجه! دوست عزی ...

بخدا انقد نذرونیاز کردم نمیدونم چقدبایدصبرکنم همیشه شکرگذارنعمتای خداهستم ولی واسه رسیدن به یه چیز خیلی خیلی بایدعذاب بکشم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
من چی بگم که نمیتونیم خونه اجاره ای پیدا کنیم😢😢😢

خداخودش کمکت کنه خیلی سخته

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم... روزی تونو از صاحب روزی بخوایید که رزاق و کریمه... پدرشوهر کیه که خودش محتاجه! دوست عزی ...

میشه از امام زمان بخوای تحریمها هم برداشته بشه 

گرونی تموم بشه 

له شدیم بخدا   

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
خیلی وضعیت خرابه داره خرابترم میشه

خاک تو گور شوهر بیشعور من ما می تونیم با فروش ماشین و وام ی خونه حداقل ۱۲۰متری بگیریم اما شوهرم قبول نمی کنه یعنی موندم فازش واسه زندگی چیه

ارزویی ندارم 
خداخودش کمکت کنه خیلی سخته

خدا به هممون رحم کنه با این اوضاع نابسامان اقتصادی واقعا شرایط خیلی سخت شده😔😔

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

دوستان بچه دار نمیشین یا نمیخاین؟؟؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
عزیزم عشقو حال کن مگه مستاجری چشه  پور شوهر عمر نوح نداره که با ارث خونه بخر  نصف دنیا م ...

عزیزم بدونی صابخونه مون چقداذیت میکنه.بیشترازعرف منطقه کرایه دادم بازم طلبکاره.یه دکوریه کابینتوبرداشتم یخچالم جاشه میگه شماخونه منوخراب کردین.واسه یخچال کوچیک جاگذاشته بودیخچال من پهنه فقط قسمت دکوری کابینتوجابجاکردیم همین

دوستان بچه دار نمیشین یا نمیخاین؟؟؟

من خیلی میخوام خیلی خیلی کمبودشواحساس میکنم بخاطرخونه نمیتونم

خدا بزرگه،انشاله میخرید...پسر منم میره خونه فامیل و همسایه میاد میگه چرا خونه ما کوچیکه ،چرا اتاق ند ...

خونت تک خوابه؟

من خیلی میخوام خیلی خیلی کمبودشواحساس میکنم بخاطرخونه نمیتونم

وای اصلا اشتباه نکن بزار بچه دار شی بچه واجب تره تا خونه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
وضعیته منم مثله شماست پول کم داریم قرعه کشیم در نمیاد لنگ اونیم کشیم نیست اندازه پوله قرعمون قرض بده ...

چقدقرعه کشی داری؟؟مام همینطورمیتونیم پس بدیم ولی کسی بهمون پول نمیده

وای اصلا اشتباه نکن بزار بچه دار شی بچه واجب تره تا خونه

آخه اخلاق خودمو میدونم خیلی استرسیو عصبیم اگه فکرم درگیرچیزی باشه دیگه دیوونه میشم یکم پس اندازمونم خرج آزمایش ودکتر میشه دیگه اصلا نمیتونیم بخریم